Modacıdan 5 yılda 16 tecavüz

Manken ve reklam yıldızı olma vaadiyle genç kızları kandıran ve onlara tecavüz eden Hint asıllı Amerikalı modacı 59 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Modacıdan 5 yılda 16 tecavüz
 

Hint asıllı ü ; nlü ; modacı Anand Jon Alexander , Paris Hilton ve Donald Trump gibi bir ç ; ok ü ; nlü ; nü ; n arkadaşı .

Fotomodel , manken ya da reklam yıldızı olmak isteyen genç ; kızları kandırarak tecavü ; z etmek suç ; undan tam 59 yıl hapis cezasına ç ; arptırıldı . Los Angeles mahkemesi , 16 cinsel taciz ve tecavü ; z iddiasından suç ; lu bulunan 35 yaşındaki modacının 2002 ile 2007 yılları arasında yaşları 14 ile 21 arasında değişen kadınları taciz ettiğini belirledi . Hint asıllı modacı , ç ; ıkarıldığı mahkemede , kurbanlarıyla bir araya geldi .

İsmi aç ; ıklanmayan bir kız , internetten modacı ile tanıştığını , kendisinin fotoğraflarını ç ; ekebileceğini sö ; ylediğini ve evine davet ettiğini anlattı . Beverly Hills ' teki muhteşem malikanesinde modacı ile buluşan genç ; kız sonra da tecavü ; ze uğradığını dile getirdi . Modacının 40 taciz ve tecavü ; z suç ; lamasından sorumlu olduğuna inanılıyor . Duruşmada gö ; zyaşlarına boğularak yeniden yargılanmayı talep eden Alexander ' in isteği Los Angeles Yü ; ksek Mahkemesi tarafından reddedildi .

Henü ; z 14 yaşında ve fotomodel olmak isteyen bir genç ; kızın itirafları , salonda gö ; zyaşları ile dinlendi .

Ü ; nlü ; modacı ö ; zel tasarım kotlarıyla tanınıyordu . Paris Hilton gibi ü ; nlü ; lerin de giydiği el işlemeli kot pantolonlar Amerika ' da 700 Doların ü ; zerinde fiyata satılıyordu .