Kaymakamın brifing dilini beğenmedi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, ziyaret ettiği Kumluca Kaymakamlığı'nda verilen brifingin dilini beğenmedi.

Kaymakamın brifing dilini beğenmedi
 

Başkan Şahin , Kaymakam Salih Işık ' a ' Yazdığınız ifadeler konuşma dilinde olmuş . Bö ; yle brifing olmaz . Bir daha geldiğim sefer daha dü ; zgü ; n ve yazım dilinde bir brifing hazırlayın . ' dedi .
Kaş , ve Finike ziyaretlerinin ardından Kumluca ilç ; esine gelen Mehmet Ali Şahin , ö ; nce İlç ; e Kaymakamlığını ziyaret etti . Hü ; kü ; met Konağı ' nda Kaymakam Salih Işık ' tan brifing alan Şahin , sunumda kullanılan dili beğenmedi .
Kaymakamlık binasından ayrılan Başkan Şahin , Kumluca Belediyesi ' ni ziyaret etti . Belediye binası merdivenlerinde personelle tek tek tokalaşan Şahin , Belediye Başkanı Hü ; samettin Ç ; etinkaya ' dan brifing aldı .
Belediye binasında sıcaklar ve gü ; nü ; n temposu konusunda gazetecilerle şakalaşan Şahin , gazetecilere ekin hasadında sona gelinme ile ilgili bir tespiti espri konusu yaptı .
Meclis Başkanlığı ile ilgili Kumlucalılar ' dan ve Başkan Ç ; etinkaya ' dan iltifat alan Başkan Şahin , iltifatların kendisini bu gö ; reve getiren Antalyalılara ve yü ; ce Meclis ' e yapılması gerektiğini belirtti .
Şahin , Tü ; rkiye ' de tarım alanında en teknolojik ç ; iftç ; iliğin yapıldığı Kumluca ilç ; esine daha ö ; nce verdiği desteği , meclis başkanlığı dö ; neminde de sü ; rdü ; receğini sö ; zlerine ekledi .
Vatandaşlarla belediye ç ; ıkışında selamlaşan Başkan Şahin ' e Kumlucalılar tezahü ; ratta bulundu .
Şahin , Kumluca ' daki incelemelerinin ardından helikopterle Antalya ' ya geç ; ti .