'Huzur'un' huzuru kaçtı

Huzur Giyim’in veliahtı Abdullah Gençal, dün savcılığa başvurarak babası Turgut Gençal ile ağabeyleri Hulusi ve Bahadır Gençal hakkında 'cebren ırza geçme' ve 'ölümle tehdit'den suç duyurusunda bulundu

'Huzur'un' huzuru kaçtı
 

Muhafazakar yapısıyla tanınan Huzur Giyim ' in veliahtı Abdullah Genç ; al , dü ; n Beykoz Cumhuriyet Savcılığı ' na verdiği şikayet dilekç ; esinde babası Turgut Genç ; al ve ağabeyleri Hulusi ve Bahadır Genç ; al hakkında &ldquo ; cebren ırza geç ; me&rdquo ; ve &ldquo ; ö ; lü ; mle tehdit&rdquo ; suç ; larından suç ; duyurusunda bulundu . Abdullah Genç ; al , ü ; ç ; sayfalık dilekç ; esinde ilginç ; iddialara yer verdi .

&ldquo ; BİRLİKTE OLMAK İSTEDİ&rdquo ;

Genç ; al dilekç ; esinde İstanbul Beykoz ' daki ç ; iftlik evinde babası Turgut Genç ; al ' ın yanında bahç ; ıvanlık yapan M . isimli kişinin eşine 2000 yılı başında yü ; z yü ; ze ve telefonla sü ; rekli ilişki teklifinde bulunduğunu iddia ederek &ldquo ; Reddeden mağdureye ö ; nce ' Daha ö ; nce Yalova Akkö ; y ' deki ç ; iftlik evimde ç ; iftç ; i olan A . ' nın eşi ile de birlikte oldum . Hiç ; sıkıntı olmadı ve onu paraya boğdum . Sen de evet de aramızda gizli kalır&rdquo ; demiştir . Mağdure ' Ekmek parası iç ; in yanınızda ç ; alışıyorum . Bunu yapamam . Eşime ne derim . Nasıl inanç ; lı bir insansınız . Eşim hacısınız diye size ç ; ok gü ; veniyordu ' diyerek işini kaybetme korkusu ile isteği reddetmiştir&ldquo ; dedi .

MAĞDURENİN KOCASI POMPALI TÜ ; FEK İLE KOVALADI

&rdquo ; Evin yine boş olduğu başka bir gü ; n kardeşi Turgut Genç ; al ' ın yine aynı kadına saldırdığını ve ü ; zerindeki kıyafetleri yırtarak zorla birlikte olmaya ç ; alışmıştır&ldquo ; iddiasında bulunan Genç ; al , dilekç ; esinde şunlara yer verdi : &rdquo ; Mağdure bu durumu eşine anlatmıştır . Mağdur M , Turgut Genç ; al ' ı evde bulunan pompalı tü ; fekle kovalamış ve ' Namusuma el uzatırsın . Sen nasıl bir Mü ; slü ; mansın ' diyerek tartışmış , arbede yaşanmıştır . Annem Gü ; lü ; zar Genç ; al , oğulları Hulusi ve Bahadır Genç ; al ' dan olayın ö ; rtbas edilmesini istemiştir . Hulusi ve Bahadır Genç ; al , ç ; iftlikte ruhsatlı silahlarını ç ; ıkartıp M . ' nin kafasına dayayarak ' sen bizim kim olduğumuzu bilmiyor musun , seni ve eşini ö ; ldü ; rü ; p gö ; meriz , derhal pılını pırtınızı toplayın ' diyerek kovmuşlardır . Ayrıca kendilerine ' eğer koruşursanız ö ; lü ; rsü ; nü ; z ' demişlerdir . &rdquo ;

Abdullah Genç ; al , &ldquo ; Bu olaylar bana şü ; pheli Hulusi Genç ; al tarafından ö ; vü ; nü ; lerek anlatılmıştır . Evlere telefon dinleme cihazı yerleştirip babasının telefon konuşmalarını , annemiz iç ; in sü ; rekli kaydeden bir kişidir . Benden tü ; m diğer 5 kardeşin yaptığı gibi olay sonrası babamızı cezalandırmak iç ; in kendisini geç ; ici olarak reddetmem istenmiştir&rdquo ; dedi . Genç ; al , &ldquo ; Şü ; pheli Turgut Genç ; al ' ın ilk vukuatı&rdquo ; başlıklı bö ; lü ; mde ise şu iddialara yer verdi : &ldquo ; Turgut Genç ; al ' ın ilk vukuatı 1994 yılında Yalova Akkö ; y ' de bulunan ç ; iftlik evinde cereyan etmiştir . Annem Gü ; lü ; zar Genç ; al bu durumu aç ; ığa ç ; ıkarmam iç ; in beni aramıştır . O dö ; nem birlikte olduğum sanatç ; ı Ebru Gü ; ndeş ' i yanıma alarak Yalova Akkö ; y ' deki ç ; iftlik evine gittim . Yaptığım araştırmalar sonucunda şü ; pheli Turgut Genç ; al ' ın bekç ; i A . isimli kişinin eşi ile tehditle ve cebren birlikte olduğunu ö ; ğrendim . &rdquo ; Abdullah Genç ; al , ihbarda bulunacağını sö ; ylediğinde ö ; lü ; m tehditleri aldığını da ö ; ne sü ; rerek &rdquo ; Babam tü ; m evlatlık haklarımdan mahrum edeceğini sö ; ylemiştir . Huzur hakkında vergi kaç ; ırdıkları konusunda 2007 ' de ihbarda bulunmuştum . 3 . 5 trilyonun ü ; zerinde vergi cezasına ç ; arptırılmalarını sağladım . Bu nedenle de şü ; phelilerden ö ; lü ; m tehditleri aldım . Konuyu Cumhurbaşkanlığına ve Başbakanlığa iletmiştim &ldquo ; dedi .