'Tehditlere boyun eğmedik'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ve Hükümet olarak görev yaptıkları dönemlerde hiçbir tehdide boyun eğmediklerini söyledi. Erdoğan, 'Çetelerle, mafyalarla, suç örgütleri ile mücadele ettik. Bizi yolumuzdan vazgeçirmeye yönelik uyarılara kulak asmadık.' dedi.

  AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ' nda konuşan Başbakan Erdoğan , Ramazan ' ın merhamet ve rahmet ikliminin hep birlikte teneffü ; s edildiğini sö ; yledi . Erdoğan , ' Kardeşlik dayanışma , paylaşma gibi bizi biz yapan bizi diğerlerinden ayıran gü ; zel hasletlerimizi azami derecede yaşama ve yaşatma imkanı bulduk . ' dedi .

AK Parti teşkilatının milletin teşkilatı olduğunu anlatan Erdoğan şunları sö ; yledi ; ' Yoksulları , garipleri , yolda kalmışları , kimsesizleri , ihtiyaç ; sahiplerini kucaklayan bunu samimiyetle yapan , ö ; zveriyle yapan , bu kesimleri ellerinden tutup kaldırma gayreti iç ; indeki teşkilattır bu . Bizim siyaset felsefemiz hü ; kü ; met anlayışımız da bu anlayış ü ; zerindedir . Soframızdaki ekmeği değil Tü ; rkiye genelinde yoksulluğu doğuran bü ; tü ; n nedenlerin ü ; zerine kararlılıkla gidiyoruz . Yıllar yılı bu ü ; lkeyi geniş kitleri yoksulluğa ve yoksunluğa , kimsesizliğe ve ç ; aresizliğe iten nedenleri tek tek ortaya ç ; ıkarıyor , tü ; m soruların ü ; zerine kararlılık ve cesaretle gidiyoruz . Biz diğerleri gibi olmadık , olamazdık . 7 yıldır iktidardayız . Yozlaşmaya , yolsuzluğa asla ve asla izin vermedik . Kibri bu partiye ve teşkilata yaklaştırmadık . Allah ' ın izniyle yakıştırmayacağız . Milleti hor gö ; renler , millet iradesini yok sayanlardan olmadık . Var gü ; cü ; mü ; zle onların karşısında durduk . Bundan sonra da bu asil tavrımızı sü ; rdü ; receğiz . Milletin ü ; lkenin itibarını zedelemelerine izin vermedik . Ç ; etelerle , mafyalarla , suç ; ö ; rgü ; tleri ile mü ; cadele ettik . Hiç ; bir tehdide boyun eğmedik . Bizi yolumuzdan vazgeç ; irmeye yö ; nelik uyarılara kulak asmadık . Tertemiz , mutlu , mü ; reffeh bir ü ; lke ve millet istiyoruz . Bu asil duruşunuzdan , kararlı duruşunuzdan dolayı sizlere teşekkü ; r ediyorum . '