Arabulucu Baran'dan şok iddia

Arabulucu Cemil Baran'dan şok iddialar; 'Bana 48 saat işkence yaptılar. 'Bunların yalan olduğunu söyle ve İstanbul'u terk et' dediler.'

Arabulucu Baran'dan şok iddia
  Ö ; ldü ; rü ; len liseli Mü ; nevver Karabulut ' un babası Sü ; reyya Karabulut ile katil zanlısı Cem Garipoğlu ' nun amcası Hayyam Garipoğlu arasında arabuluculuk yaptığı gerekç ; esiyle gü ; ndeme gelen gazeteci Cemil Baran , yeni iddialar ortaya attı . Garipoğlu Ailesi ' nden yaklaşık 25 kişinin gö ; zaltına alınacağını ö ; ne sü ; ren Baran , teslim olan Cem Garipoğlu ' nun ifade verdiği adliye binası yakınına asılan pankartı Hayyam Garipoğlu ' nun planladığını ö ; ne sü ; rdü ; .

Cemil Baran , Taksim Meydanı ' nda basın aç ; ıklaması yaptı . Teslim olan Cem Garipoğlu ' nun sadece 6 yıl hapis yatıp ç ; ıkacağını iddia eden Baran , ' 07 . 07 . 2009 tarihinde Cem Garipoğlu ' nun yakalandığını sö ; ylediğim iç ; in gö ; zaltına alındım . Bana psikolojik işkence yapıldı . Ben Cem ' in yakalandığını ilk olarak noterden tasdik etmek istedim ama noter bunu kabul etmedi . Polis beni gö ; zaltına aldığında Sü ; reyya Karabulut ve Hayyam Garipoğlu ' nu ç ; ektiğim gizli kamera gö ; rü ; ntü ; lerine el koydu ' dedi . Cemil Baran , cinayete ilişkin Garipoğlu Ailesi ' ne mensup 20-25 kişinin daha gö ; zaltına alınacağını ö ; ne sü ; rdü ; . Katil zanlısı Cem Garipoğlu ' nun , Mü ; nevver Karabulut ' un evine yakın bir yerde teslim edilmesinin tesadü ; f olmadığının altını ç ; izen baran , ' Cem Garipoğlu belki kendisi yurtdışına ç ; ıkmadı ama başka bir sahte kimlikle ç ; ok defa yurtdışına gidip geldi . Sü ; reyya Karabulut ' un kafayı yemesi benim yü ; zü ; mdendir . Hayyam Garipoğlu ' nun telefonunu bana Sü ; reyya Karabulut verdi . ' Aracıya gerek yok , al bu numarayı gö ; rü ; ş kalemi kıralım ' dedi . Sü ; reyya Karabulut ' a ç ; ağrı yapıyorum . Ahmet isimli şahsı aç ; ıklasın . Ahmet , yü ; ksek rü ; tbeli bir şahıs . Kendisi , Ahmet ' in bir arkadaşının bacanağı olduğunu sö ; yledi . Cem , Mü ; nevver Karabulut ' u tek başına ö ; ldü ; rmedi , 6 kişi Mü ; nevver ' i canlı canlı kesip doğradı . Cem gö ; zaltına alındı ama cinayetin arka tarafı var ' diye konuştu .

Bazı kurum ve kişilerin kurtarılmak istendiğini iddia eden Cemil Baran , ö ; zellikle Hayyam Garipoğlu ve Kasım Garipoğlu ' nun kurtarılmaya ç ; alışıldığını ö ; ne sü ; rdü ; . Cemil Baran , ' Tü ; rk Silahlı Kuvvetleri ve polis teşkilatında da ç ; ü ; rü ; k elmalar var . Bunlar temizlensin . Hayyam Garipoğlu bana ' bu kasetleri medyaya verirsek iyi olur ' dedi . Ben de ' bunları verirsek Sü ; reyya Karabulut kahrından ö ; lü ; r ' dedim . O da , ' ö ; lü ; rse ö ; lsü ; n , gereksiz adam ' diye konuştu . Gece saat 1 ' lerde benim ofisime geliyordu . Sü ; reyya Karabulut ' un acı ç ; ekmesinden hoşlanıyordu . Buradan Sü ; reyya Karabulut ' a sesleniyorum ; ' Gel bu Ahmet ' i aç ; ıklayalım ' . O pankartı oraya Hayyam Garipoğlu astırdı ç ; ü ; nkü ; Sü ; reyya Karabulut ' un acı ç ; ekmesinden zevk alıyor . Emniyette bana işkence yapıldı . Cinayet bü ; ro amirine sesleniyorum ; sen bu cinayetin arkasını ç ; ö ; zmek istiyorsan , o işkenceleri Hayyam Garipoğlu ' na da yap . Garipoğlu Ailesi ' nden 20-25 kişi gö ; zaltına alınacak . 48 saat işkence yaptılar . ' Bunların yalan olduğunu sö ; yle ve İstanbul ' u terk et ' dediler . Ben , bu cinayet ç ; ö ; zü ; lene kadar buradayım ' aç ; ıklamasında bulundu .