Ve… Cem Tutuklandı

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem G., 'canavarca hisle tasarlayarak ve çocuğa karşı adam öldürme' suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Cem G . ' nin savcılıktaki ifadesinde , evde birlikte yemek yedikleri kız arkadaşıyla cep telefonuna gelen mesaj yü ; zü ; nden tartıştıklarını sö ; yledi .


Cem , ' Olaydan sonra gittiğim bir kafede tanımadığım bir kişi gelip beni arabaya bindirdi ve ü ; zerimi ö ; rttü ; . Bö ; yle 3-4 saatlik bir yolculuk yaparak bir eve gittik . Kaldığım evden hiç ; dışarı ç ; ıkmadım . 15 gü ; n boyunca o kişinin getirdiği yemekleri yedim&rdquo ; dedi . Savcının uyuşturucu kullanıp kullanmadığı şeklindeki sorulara , kullanmadığı şeklinde yanıtlayan Cem G . ' nin , olaydan pişman olduğunu ve herhangi bir ruhsal bunalımı olmadığını sö ; ylediği ö ; ğrenildi .

3 Mart ' ta kız arkadaşı Mü ; nevver Karabulut ile birlikte Bahç ; eşehir ' deki evlerine gidip burada birlikte yemek yediklerini anlatan Cem G . kız arkadaşının mutfaktayken cep telefonunu karıştırdığını gö ; rdü ; ğü ; nü ; ve okuduğu mesajlar ü ; zerine bunların ne olduğunu sorup , tartıştıklarını anlattı . Cem G . ' nin ifadesinde , ' Mutfaktan aldığım bıç ; akla Mü ; nevver ' i bıç ; akladım , gerisini hatırlamıyorum ' dedikten sonra ısrarlı sorular ü ; zerine , cesedi valize sığmadığı iç ; in testere ile kesip bir yere attığını sö ; yledi . Daha sonra otobü ; sle evine dö ; ndü ; ğü ; nü ; belirten Cem G . annesinin evdeki lekeleri sorması ü ; zerine kustuğunu sö ; yleyip lekeleri birlikte temizlediklerini sö ; ylediği ö ; ğrenildi .

İfade sırasında Cem G ' nin yorgun olduğunu , kafasının karışık olduğunu ve babasına ü ; zü ; ldü ; ğü ; nü ; sö ; ylediği belirtildi . 8 saat sü ; ren ifade sırasında sık sık ara verilmesi nedeniyle Cem G . ' nin savcılara toplam 4 , 5 saat ifade verdi .

Cem G ' nin , daha ö ; nce neden teslim olmadığı şeklindeki soruya ise korktuğu iç ; in teslim olmadığı şeklinde cevap verdiği ö ; ğrenildi . Olayın vahameti ile ilgili olarak herhangi bir cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı sorulan Cem G . ' nin , daha ö ; nce bö ; yle bir olaya maruz kalmadığını , geç ; miş hayatı ile ilgili bir sorunu olmadığını sö ; ylediği ö ; ğrenildi .

' MESAJLARDA ŞAKA YAPMIŞ '

Kız arkadaşı ile daha ö ; nce yaptığı MSN gö ; rü ; şmelerinde , ' Yarın akşam senin iç ; in mü ; thiş planlar iç ; indeyim . Tarihin en bü ; yü ; klerinden . Duyunca ağzın aç ; ık kalacak . ( . . . ) ö ; nce sana sarılırım , sonra başlarım sıkmaya . . . boğana kadar . . . ' şeklindeki yazışmaları ile ilgili olarak sorulan soruya ise Cem G . ' nin , şaka yaptığını sö ; ylediği ö ; ğrenildi . Cem G . ' nin , Mü ; nevver ile ciddi bir ilişki iç ; inde olduğunu , basında yansıtıldığı şekilde biri olmadığını belirttiği ö ; ğrenildi . Cem G . ' nin kısa olduğu dikkat ç ; eken saç ; larını ise kendisinin kestiğini sö ; ylediği ö ; ğrenildi .

BARLARA GİRMEK İÇ ; İN SAHTE KİMLİK YAPMIŞ

Sahte nü ; fus cü ; zdanı ile ilgili olarak ise Cem G . ' nin bu kimliği barlara girmek iç ; in kendisinin yaptığını sö ; ylediği ifade edildi .