Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Ligi gruplarında ilk maçlarına çıkıyor

Avrupa Lig'inde Fenerbahçe evinde Twente'yi ağırlarken, Galatasaray, Atina'da Panathinaikos'la karşılaşıyor

Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Ligi gruplarında ilk maçlarına çıkıyor
  UEFA Avrupa Ligi H Grubu ' ndaki ilk maç ; ında Hollanda ' nın Twente takımıyla karşılaşacak Fenerbahç ; e , iç ; sahada 78 . sınavına ç ; ıkacak . Maç ; saat 22 . 05 ' te başlayacak .
Bu sezon Kadıkö ; y ' de Macaristan ' ın Honved takımını 5-1 mağlup eden sarı-lacivertliler , İsviç ; re ' nin Sion takımıyla 2-2 berabere kaldı . Fenerbahç ; e , bugü ; ne dek yaptığı 77 karşılaşmada 38 galibiyet elde ederken , 26 maç ; ta mağlup oldu , 13 kez de berabere kaldı . Mü ; sabakalarda 117 gol atarken , kalesinde 92 gol gö ; rdü ; .

Avrupa Ligi F Grubu ' nda Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray ' ın maç ; ı ise saat 20 . 00 ' de başlayacak .
Son dö ; nemde rakip sahada başarılı bir grafik ç ; izen Cim-Bom , Avrupa kupalarında oynadığı son 8 dış saha maç ; ında yenilgi yü ; zü ; gö ; rmedi . Sarı-kırmızılılar sekiz karşılaşmanın 4 ' ü ; nü ; kazanırken , dö ; rdü ; nde bir puan aldı . Cim-Bom bu maç ; larda 14 gol atarken , kalesinde 7 gol gö ; rdü ; .