Bülent Arınç'tan şok sözler

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün akşam Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde ilginç bir konuşma yaptı.

Bülent Arınç'tan şok sözler
  Cumhurbaşkanlığı seç ; imi dö ; nemine atıfta bulunan Arınç ; , &ldquo ; Yine aynı derneğin bir gecesinde yaptığım konuşmanın ardından , ağzımdan ç ; ıkmadığı halde ' Mü ; slü ; man cumhurbaşkanı seç ; mek gerekir dedi ' diye saç ; ma sapan yorumlar yapanlar oldu . Ben sadece bir vatandaşın elindeki pankartı , bir konuşma iç ; erisinde değerlendirmiştim , ama bakınız benim aklımdan geç ; meyen etki o kadar bü ; yü ; k oldu ki , Anadolu ayağa kalktı ve bu sö ; zler karşısında millet hiç ; de hak etmediğimiz halde yü ; zde 47 oy verdi&rdquo ; dedi .

' Ö ; LSEM DE GÖ ; ZÜ ; M AÇ ; IK GİTMEZ '
Abdullah Gü ; l ' ü ; n Cumhurbaşkanı seç ; ilmesini gö ; rdü ; kten sonra &ldquo ; Ö ; lsem de gö ; zü ; m aç ; ık gitmez&rdquo ; diyen Arınç ; , &ldquo ; Turgut Ö ; zal Dü ; şü ; nce ve Hamle Derneği , sivil , dindar , demokrat vasıflarına sahip bir cumhurbaşkanını halkın hâ ; lâ ; sevdiğini ortaya koyuyor&rdquo ; ifadelerini kullandı . Esenboğa Havalimanı ' nın isminin &ldquo ; Turgut Ö ; zal Havalimanı&rdquo ; olarak değiştirilmesinin gü ; ndemde olduğunu belirten Arınç ; , &ldquo ; Bunun ü ; zerinde duracağız&rdquo ; dedi .