Suikast silahı bulundu

Başakşehir'de bir site içerisindeki çöp bidonlarının yanı başında suikast silahı Uzi bulundu. Polis ve bomba uzmanları tarafından yapılan incelemede başka bir silaha rastlanmadı. Uzi'nin şarjörü ise tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Suikast silahı bulundu
 

Başakşehir 2 . Etap iç ; erisinde bir sitenin temizlik gö ; revlisi , ç ; ö ; pleri boşalttığı sırada ç ; ö ; p konteynırlarının yanında bir poşet buldu . Bu poşeti de konteynıra atmak isteyen ve yerden kaldıran gö ; revli , bu sırada dü ; şü ; rdü ; . Ağır olan ve yere dü ; ştü ; ğü ; nde metal sesi gelen poşetten şü ; phelenen temizlik gö ; revlisi , iç ; ine baktı . Poşet iç ; erisinde gazete kağıdına sarılı haldeki silahı yere bırakan gö ; revli , gü ; venlik mü ; dü ; rü ; ne haber verdi . Olay yerine daha sonra polis ekipleri de ç ; ağrıldı . Ç ; ö ; p kenarındaki silahın suikast silahı olarak da bilinen Uzi olması , polisi hareketlendirdi . Adrese bomba uzman ekibi de ç ; ağrılırken , yapılan incelemede başka bir silaha rastlanmadı . Şarjö ; rü ; bulunamayan silah , daha sonra ayrıntılı inceleme iç ; in emniyet mü ; dü ; rlü ; ğü ; ne gö ; tü ; rü ; ldü ; . Silahı gö ; rü ; ntü ; lemeye ç ; alışan basın mensupları sivil bir polis tarafından engellenmeye ç ; alışıldı . Suikast silahının Ergenekon soruşturması kapsamında ele geç ; irilen silahlarla bir ilgisinin olup olmadığı araştırılıyor .

Silahı bulan temizlik gö ; revlisi , ç ; ö ; pleri boşalttığı sırada poşeti bulduğunu ve ağır olmasından şü ; phelendiğini sö ; yledi . İç ; erisini aç ; tığında silahı gö ; rdü ; ğü ; nü ; ve hemen yere bıraktığını anlatan gö ; revli , ifadesinin ardından serbest bırakıldı .

Bu arada sabah saatlerinde site iç ; erisinde ç ; ok sayıda polis gö ; ren vatandaşlar da şaşkınlık yaşadı .