Onu çete üyeleri bu hale getirdi

İngiltere'de yaşayan 26 yaşındaki Steve Gator, kafatasının büyük bir bölümünü sokakta uğradığı saldırının ardından kaybetti.

Onu çete üyeleri bu hale getirdi
 

Gator , kuzeniyle dalga geç ; en ç ; eteye sö ; zlü ; olarak karşı koyunca tekmeli yumruklu saldırıya uğradı . Ç ; etenin bir ü ; yesi tarafından kaldırıma doğru fırlatılan Gator , başının ö ; n tarafının sert bir şekilde kaldırıma ç ; arpınca derhal hastaneye kaldırıldı . Kafatasının ö ; n kısmını ameliyatla almak zorunda kalan doktorlar iki hafta boyunca komada kalan Gator ' ın hayatta kalabilme ihtimalinin yü ; zde 15 olduğunu sö ; ylü ; yordu . Ancak Gator , mucizevi bir şekilde komadan ç ; ıkarak , hayatta kalmayı başardı .

Ama talihsiz genç ; , sık sık inen geç ; ici felç ; lerle , hasar gö ; ren beyninin yarattığı fiziksel bozukluklarla mü ; cadele ediyor ve konuşma gü ; ç ; lü ; ğü ; yaşıyor . Polis olaydan iki gü ; n sonra saldırıyla ilgili iki genci yakalasa da dava delil yetersizliğinden dü ; ştü ; . Steve ' in annesi ise davanın dü ; şmesinin şokunu yaşıyor .