Karabük'te tren kazası

Karabük'te yük treninin altında kalan bir kişi feci şekilde can verdi.

Karabük'te tren kazası
 

Karabü ; k Demir ve Ç ; elik İşletmeleri ( KARDEMİR ) A . Ş . ' ye kö ; mü ; r boşalttıktan sonra saat 12 : 30 sıralarında dö ; nü ; şe geç ; en İsmail Parlak ( 49 ) yö ; netimindeki 24810 sefer sayılı yü ; k treni balıkpazarı hemzemin geç ; idinde yolun karşısına geç ; meye ç ; alışan ve kulakları duymayan Yılmaz Aydın ( 60 ) isimli yaşlı bir adama ç ; arptı . Ç ; arpmanın etkisiyle trenin altında kalarak 10 metre sü ; rü ; klenen yaşlı adam parç ; alanarak can verdi .
Olayın gö ; rgü ; şahitlerinden Sabahattin Yıldız polise verdiği bilgisinde , ' Ben yolun karşısında kö ; şede dikiliyordum . Yaşlı adam yü ; reyerek hemzemin geç ; ide doğru ilerliyordu . Bu arada hemzemin geç ; itte TCDD gö ; revlilerinin bağırmasını , trenin dü ; dü ; k ö ; ttü ; rmesini filan hiç ; duymadı . Kulaklarının duymadığını anladığımızda iş işten geç ; mişti ve bir anda trenin altında kaldı ' dedi .
Kaza sonra tren makinisti İsmail Parlak gö ; zaltına alındı . Cumhuriyet Savcısı ve Emniyet Mü ; dü ; rü ; Hulusi Ç ; elik olay yerinde incelemelerde bulundu . Bir saat trafiğe kapalı olan yol itfaiyenin yıkama yapmasından sonra yeniden ulaşıma aç ; ıldı .