Şimdi şöhret oldular

BBG'ye katılacakları vaadiyle alıkonulan 9 genç kızın jandarma operasyonuyla kurtarılması haberi, msnbc.com, BBC ve CNN'in internet sitelerinde en çok izlenen haber oldu.

Şimdi şöhret oldular
 

' Sahte BBG evi ' haberine kü ; resel ilgi Beykoz ' daki sahte BBG evi haberi dü ; nyanın en bü ; yü ; k haber portallarında en ç ; ok okunan haberler arasına girdi .

ABD ' nin en ç ; ok izlenen haber portallarından msnbc . com , anasayfadan linkle duyurduğu haberi ç ; ok geniş işledi ve tü ; m detayları ve aç ; ıklamaları aktardı . Video gö ; rü ; ntü ; leriyle birlikte yayına verilen haber izleyen 1 saat iç ; inde en ç ; ok izlenen haberler listesinde birinci sıraya yü ; kseldi .

Ayrıca , neredeyse tü ; m dü ; nyanın en ç ; ok izlediği ve gü ; vendiği haber portalı olan BBC de &ldquo ; BBG tarzı programla kandırdılar&rdquo ; başlıklı haberini Avrupa sayfalarında başa ç ; ekti . Kısa sü ; re anasayfada da yer alan haber , kısa sü ; rede en ç ; ok tıklanan ilk 3 haber arasına girdi .

CNN . com ' un internet sitesinde de haber bü ; yü ; k ilgi topladı . Avrupa sayfalarında aktarılan haber dü ; n en ç ; ok izlenen on haber arasındaydı .