Çıplak halde yurda sığındı

Eskişehir'de evine gittiği arkadaşı 30 yaşındaki Ömer Kök ve yanındaki 32 yaşındaki Özkan Seren'nin tecavüzüne uğradığını öne süren evli 3 çocuk annesi 31 yaşındaki N.K., geceleyin üzerinde iç çamaşırıyla kaçıp Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurda sığındı. Polis, iki şüpheliye gözaltına aldı.

Çıplak halde yurda sığındı
 

Olay , bugü ; n saat 03 . 00 sıralarında Bü ; yü ; kdere Mahallesi ' nde meydana geldi . İşlediği bir suç ; nedeniyle eşi bir sü ; redir cezaevinde bulunan N . K . adlı kadın , 2 yıldan beri arkadaşlık yaptığı Ö ; mer Kö ; k ' ü ; n evine gitti . Evsahibi Ö ; mer Kö ; k ile yanındaki Ö ; zkan Seren , burada N . K . ' ya ö ; nce cinsel tacizde bulundu , ardından da tecavü ; z etti . Bir fırsatını bulan N . K . , ü ; zerinde iç ; ç ; amaşırıyla evden kaç ; tı , koşarak yakınlardaki Yü ; ksek Ö ; ğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Dumlupınar Ö ; ğrenci Yurdu ' nun ö ; zel gü ; venlik gö ; revlilerinin yanına gitti . Durumun polise bildirilmesinin ardından , Ö ; mer Kö ; k ile ö ; zkan Seren gö ; zaltına alındı .

İki şü ; pheli , suç ; lamaları kabul etmedi , N . K . ile kendi isteğiyle ilişkiye girdiklerini sö ; yledi . Ö ; mer Kö ; k , &ldquo ; Biz bu kadınla 2 yıldan bu yana arkadaşız . Sü ; rekli yanımıza gelir . Psikolojik sorunları vardı . Hiç ; bir neden yokken kaç ; mış . Bize iftira atıyor . Kendisinden şikayetç ; iyiz&rdquo ; dedi .

N . K . ise 2 şü ; phelinin kendisiyle zorla ilişkiye girdiklerini , daha sonra evden ç ; ırılç ; ıplak kaç ; tığını sö ; yledi .

Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; yetkilileri N . K . ' nın , ' Suç ; uydurmak ' , Ö ; zkan Seren ile Ö ; mer Kö ; k ' ü ; n de ' Cinsel saldrı ve taciz ' suç ; lamasıyla adliyeye sevk edildiklerini belirtti .