Teknolojide son nokta

Turkcell, görüntülü konuşma sağlayan kol saati şeklindeki telefonu Türkiye'e getirdi.

Teknolojide son nokta
 

Gö ; rü ; ntü ; lü ; konuşma sağlayan kol saati şeklindeki telefon gerç ; ek oldu . LG Electronics ü ; rettiği dokunmatik ekranlı kol saati şeklindeki 3G telefonunu dü ; nyayla aynı anda Tü ; rkiye ' de sadece Turkcell İletişim Merkezleri ' nde ve anlaşmalı zincir mağazalarda tü ; keticiye sunuluyor .
İlk kola takılabilir 3G telefonu olan LG GD910 saat telefon ( watchphone ) , bluetooth kulaklığı ile birlikte satışa sunuluyor . Dokunmatik ekranlı arayü ; zü ; ve video gö ; rü ; şmeleri iç ; in yerleşik kamerayla birlikte sunulan saat telefon , gö ; rü ; ntü ; lü ; konuşmanın yanında bir cep telefonunun sahip olduğu tü ; m ö ; zellikleri iç ; eriyor . 7 . 2 Mbps 3G HSDPA uyumluluğuyla donatılan ü ; rü ; n ile yü ; ksek hızda veri aktarımı yapmak da mü ; mkü ; n olacak .

3G uyumlu LG GD910 saat telefon gö ; rü ; ntü ; lü ; konuşma dışında sesli arama , MP3 ç ; alar , mesaj gö ; nderme gibi cep telefonlarında bulunan tü ; m ö ; zelliklere de sahip . LG GD910 deri kayışı ve ince tasarımı ile şık bir aksesuar gö ; rü ; nü ; mü ; nde .

Uzun yıllar sü ; ren araştırma ve geliştirme ç ; alışmalarının sonucu olan bu tasarım harikası saat telefon sadece Turkcell İletişim Merkezleri ' nden ve anlaşmalı zincir mağazalardan 1999 TL ' ye ve Turkcell ' den 1000 dakika/1000 kontö ; r gö ; rü ; ntü ; lü ; gö ; rü ; şme hediyesiyle birlikte Tü ; rk tü ; keticilerinin beğenisine sunuluyor . Faturasız hat kullanıcıları 1 hafta kullanım sü ; reli 1000 kontö ; r hediye hakkına bir ay boyunca her 150 kontö ; r yü ; klemeyle sahip oluyor .