İlk miting Samsun'da

Samsun Kurucu İl Başkanı Mehmet Ali Coşkuner, Ankara'da yapılan toplantıda teşkilatlanma çalışmaları ve Samsun'un öncelikli problemlerini Genel Başkan Şener'e iletti.

İlk miting Samsun'da
 

TP Samsun Kurucu İl Başkanı Mehmet Ali Coşkuner , Ankara ' da yapılan toplantıda teşkilatlanma ç ; alışmaları ve Samsun ' un ö ; ncelikli problemlerini Genel Başkan Şener ' e iletti .
Ö ; zellikle Karadeniz Bö ; lgesi ' ni ilgilendiren Samsun , Ordu , Giresun ve Trabzonlu ü ; reticilerinin en bü ; yü ; k geç ; im kaynağı olan fındık ü ; retimi konusunda hü ; kü ; metin fındık stratejisinin ü ; reticiye zarar verdiğinin ifade edildiği toplantıda , bu sezon fındık ü ; retiminin geç ; en yıla gö ; re yarı yarıya dü ; ştü ; ğü ; , bö ; yle bir durumda ü ; reticinin fındığı ç ; ok daha değerli satma şansına sahip olduğu kaydedildi .
Toplantıda , TP Samsun İl Teşkilatı ö ; rnek gö ; sterilerek , sadece il ve ilç ; e teşkilatlanmasıyla kalmadığı ; mahalle ve kö ; y temsilciliklerine kadar hep birlikte yü ; rü ; tü ; ldü ; ğü ; , bunun da hem TP ' ye hem de Samsun teşkilatlanmasına bü ; yü ; k katkı sağladığı vurgulandı .
Mehmet Ali Coşkuner , toplantıda 19 Mayıs şehri olan Samsun ' da TP ' nin ilk mitinginin yapılması kararı aldıklarını sö ; yledi .
Coşkuner , Genel Başkan Şener ' in , Samsun ' da ö ; rnek bir teşkilatlanma olduğuna dikkat ç ; ekerek kendilerine teşekkü ; r ettiğini , katılan heyete tek tek kitabını imzalayıp hediye ettiğini vurguladı .