Estonya maçının hazırlıkları Kayseri'de başladı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası Avrupa Grup elemelerinde Estonya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Estonya maçının hazırlıkları Kayseri'de başladı
 

Kayserispor Kadir Has Tesisleri ' nde ilk antrenmanını yapan Milli Takım oyuncularıyla teknik heyetin neşeli oldukları gö ; zlendi . Milli Takımlar Teknik Direktö ; rü ; Fatih Terim , antrenman sırasında bacağına aldığı darbe nedeniyle hafif sakatlığı bulunan Arda ile bir sü ; re sohbet etmesi dikkat ç ; ekti . Kayserispor tesislerinde konaklayan ve Estonya maç ; ı hazırlıklarına burada başlayan Milli Takım ' ın ilk antrenmanından basın mensuplarının yarım saat gö ; rü ; ntü ; almasına mü ; saade edildi . Milli Takımlar Teknik Direktö ; rü ; Fatih Terim ' in ve futbolcuların antrenman ö ; ncesinde toplu olarak fotoğrafları ç ; ekildi . Daha sonra futbolcularla bir sü ; re konuşan Fatih Terim , antrenman yapılan saha zeminin sulanması sırasında fıskiyelerin kendilerine doğru su pü ; skü ; rtmesi ü ; zerine ıslandı . Terim ve futbolcular ıslanmamak iç ; in kaç ; ıştı .

Antrenö ; r Oğuz Ç ; etin nezaretinde milli futbolcular ç ; alışmalara başlarken Terim ; Arda , Tuncay ve Sabri ile bir sü ; re konuştu . Futbolcular dü ; z koşunun ardından ısınma hareketleri ve kondisyon ç ; alışması yaptı . Antrenmana başlamadan ö ; nce Erkilet Havaalanı ' na inmek ü ; zere olan bir uç ; ağın sahanın hemen yakınından inişe geç ; mesi futbolcular arasında ' sahaya uç ; ak iniyor ' esprileri yapıldı . Bu arada hafif sakat olan Arda Turan , Hamit , Gö ; khan Gö ; nü ; l , Gö ; khan Zan antrenmana katılmayarak saha kenarında yü ; rü ; dü ; . Sakatlığı nedeniyle kadrodan ç ; ıkartılan Mevlü ; t ise idmana katılmadı .