Dişi Kovboy Red-Kit arıyor!

İstanbul Emniyeti'nin, aksiyon film aktristlerini andıran kadın polislerinden biriydi. Belindeki silahı, kaskı ve motosikletiyle teşkilatın o ana kadar gördüğü en gözü kara Yunuslar'dan biri olarak meslekte ilerlerken amirini dövdüğü için atıldı.

Dişi Kovboy Red-Kit arıyor!
 

Polislikten atıldıktan sonra da ç ; ete kurup eğlence mekanlarını haraca bağladı , İstanbul gecelerinde &ldquo ; Hanım Ağa&rdquo ; olarak nam saldı Gü ; niz Akkuş . Yeraltı dü ; nyası onu kısa sü ; re iç ; erisinde tanıdıysa da , racon kesen , belindeki silahıyla attığını vuran bu yeni ' Dişi baba ' yı kabullenmeleri kolay olmadı . Akkuş ' u bu suç ; alemine sokan şey de iddiaya gö ; re aşktı . Sedat Peker ' in adamı A . Y . ' ye aşık olduğu iç ; in bu aleme girdiği konuşuldu . Polat Rezidans ' da aylık kirası 2500 dolar olan bir dairede oturan Akkuş , lü ; ks yaşama olan tutkusuyla da farklı bir profil ç ; izdi .

Gö ; beğini aç ; ıkta bırakan dü ; şü ; k bel pantolonları , purosu ve belindeki silahıyla bir yeraltı fenomenine dö ; nü ; şen Akkuş , ü ; nlü ; eğlence mekanı Reina ' yı basıp silahla ateş ettikten sonra sahibi Mehmet Koç ; arslan ' ı tehdit edince kendini bir anda demir parmaklıkların ardında buldu .

Ç ; ete kurmak , yağma , tehdit ve adam yaralama gibi suç ; lardan 98 yıl hapis istemiyle yargılanan Akkuş , 16 Haziran 2006 ' da tutuklandı . Ü ; ç ; yıl hapiste kalan Akkuş , 14 Nisan ' da tahliye oldu . Fakat cezaevinden ç ; ıkamadı . Sahte kimlik kullanmak suç ; undan iki ay daha cezaevinde kalan Akkuş , 14 Haziran ' da ö ; zgü ; rlü ; ğü ; ne kavuştu . Akkuş , 30 yıl ö ; nce Almanya ' da başlayıp , İstanbul ' da devam eden yaşam ö ; ykü ; sü ; nü ; Tempo ' ya anlattı .

DİŞİ KOVBOY

Babası silaha , tü ; feğe meraklı biriydi . Gü ; niz , o gü ; nlere dair şunları sö ; ylü ; yor : &ldquo ; Kü ; ç ; ü ; klü ; ğü ; m deli dolu geç ; ti ; kız ç ; ocuğu gibi yetişmedim . &rdquo ; Gü ; niz , 15 yaşına geldiğinde ailesi onun iç ; in Tü ; rkiye ' ye dö ; nü ; ş kararı aldı . Spor akademisi sınavlarına girdi , dereceyle kazandı .

BARUT KOKUSU

Polis olmaya karar veren Gü ; niz , bu sınavı da birincilikle kazandı . Onu motive eden şeylerin başında silah geldiğini belirten Akkuş , &ldquo ; Silahı sevdiğim iç ; in polis oldum . O kadar seviyordum ki , eğitimde ateş ediyordum , barutun kokusunu iç ; ime ç ; ekiyordum . İyi ateş ederim , hedef şaşmam&rdquo ; diyor . Kendisine takılan ' Hanımağa ' lakabıyla ilgili olarak da , &ldquo ; Ben hep ağırbaşlıydım . Bir yere gittiğimde dans bile etmem . Masamda da kimsenin kendisini bozmasına izin vermem&rdquo ; diyor .

DÖ ; VMELERİN SIRRI

Kolunda Pegasus , belinde M . Kemal Atatü ; rk ve sırtında da Ç ; ince ' Gü ; niz ' yazan ü ; ç ; dö ; vmesi olan Akkuş , dö ; vmelerini şö ; yle anlatıyor : &ldquo ; Pegasus dö ; vmesi Fatih Sultan Mehmet ' in İstanbul ' u alışını temsil ediyor . Kendimi Fatih Sultan Mehmet gibi hissediyorum . Fetheden yani&rdquo ;

' ERKEK GİBİ ERKEK BİRİNE AŞIK OLMAK İSTİYORUM '

Aşk hayatıyla ilgili de konuşan Akkuş , mafyatik sevgilisine duyduğu aşkla ilgili olarak ise konuşmuyor . Yeniden aşık olmak istediğini sö ; yleyen Akkuş , kendisine kadın olduğunu hissetirecek &ldquo ; delikanlı&rdquo ; bir erkek aradığını sö ; ylü ; yor . Aşık olacağı erkeğin ona aslında bir &ldquo ; kadın&rdquo ; olduğunu hissetirecek , ne istediğini bilecek , o sö ; ylemeden gerekeni yapacak gü ; ç ; lü ; bir erkek olması gerektiğini anlatıyor . Akkuş , sevgilisinin kendisini aldatması karşısında nasıl tavır takınacağına ilişkin olarak da şunları anlatıyor : &ldquo ; Silerim . Sinirlenirsem , hazmedemezsem şişeyi kafasına geç ; iririm . &rdquo ;