Alacak verecek meseleleri kanlı bitti: 2 ölü, 1 yaralı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden yarım saat arayla meydana gelen olayda 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Alacak verecek meseleleri kanlı bitti: 2 ölü, 1 yaralı
 

Olay Gü ; neşler Mahallesi Zirai Aletler Sanayi Sitesi ' ndeki Aydınlar Oto Galerisi ve Oto Yıkama Servisi ' nde meydana geldi . Otomobille iş yerine gelen Halis Durmuş ile Hilmi Odabaş iddiaya gö ; re , alacak verecek meselesi yü ; zü ; nden iş yeri sahibi Şü ; krü ; A . ve oğlu Murat A . ile tartıştı . Tartışma kısa sü ; rede silahlı ç ; atışmaya dö ; nü ; ştü ; . Ç ; atışmada Hilmi Odabaş ( 34 ) olay yerinde hayatını kaybederken Halis Durmuş ise ağır yaralandı . Ağır yaralanan Durmuş , 112 hızır acil ambulansıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırıldı . Şü ; pheliler Şü ; krü ; A . ile Murat A . ise olay sonrası kaç ; tı .

Polis olay yerinde yaptığı incelemede ö ; len Odabaş ' ın cesedinin yanında bir adet tabanca buldu . Kriminal ekiplerin yaptıkları ç ; alışmada ise olay yerinde 25 civarında boş kovan bulundu . Firar eden baba ile oğlunun yakalanması iç ; in ç ; alışmalar sü ; rü ; yor .

Ö ; te yandan , Zirai Aletler Sanayisi ' ndeki olaydan yarım saat sonra Yenidoğan Mahllesi Merdiven Sokak ' ta Ercan Hızlı ( 41 ) , alacak verecek meselesi yü ; zü ; nden ç ; ıkan tartışmada Ali Osman O . ( 40 ) tarafından kurşun yağmuruna tutuldu . Başına , gö ; ğsü ; ne ve bacaklarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Hızlı kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' nde hayatını kaybetti . Cinayet zanlısı Ali Osman O . polis tarafından gö ; zaltına alındı .