Yola dökülen yağ eğlence oldu

Denizli'de bir tankerden sızdığı öğrenilen yağ, bir otomobilin takla atarak kaza yapmasına sebep olurken, kayganlaşan yol bazı vatandaşlar için eğlence kaynağı oldu.

Yola dökülen yağ eğlence oldu
 

Dü ; n gece saat 24 . 00 sıralarında Denizli-Acıpayam yolu Kayhan kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada , bir tankerden sızdığı ö ; ğrenilen yağ , yolun yaklaşık 2 kilometrelik bö ; lü ; mü ; nü ; kayganlaştırdı .

Henü ; z tespit edilemeyen tankerden dö ; kü ; len yağın kayganlaştırdığı yolda seyir halinde bulunan 4 otomobil kayarak kaza yaparken , Ahmet Dursun yö ; netimindeki 20 B 3342 plakalı otomobil takla atarak karşı şeride geç ; ti ve iki elektrik direğine ç ; arptı . Kazada maddi hasar meydana gelirken , sü ; rü ; cü ; hafif şekilde yaralandı .

Yolun kayganlaşması ve meydana gelen kazalar ü ; zerine polis ekipleri yolu trafiğe kapattı . Polis ekipleri ellerinde el fenerleriyle yolun durumunu incelerken , yolun kayganlaşmasını fırsat bilen bazı vatandaşlar ise durumdan eğlence kaynağı ç ; ıkardı .

Araç ; ların kayganlaşan yolda kaza yapmasına tepki gö ; steren bazı vatandaşlar , ' Gelen araç ; lar kayganlaşan yolda kaza yaptılar . Bu kazalar hep Tü ; rkiye ' de oluyor . AB ' ye gireceğiz diyoruz ama AB ' de yollar bö ; yle değil ' derken , kayganlaşan ve trafiğe kapatılan yol ü ; zerinde ç ; ocuklar , bir kadın ve bazı erkekler yağ ü ; zerinde kaymayı ihmal etmediler .