Peugeot'dan iki yeni model daha

Peugeot ''5008'' ve ''RCZ'' modellerinin dünya prömiyerlerini 63. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirecek.

Peugeot'dan iki yeni model daha
 


Peugeot ' dan yapılan yazılı aç ; ıklamada , estetik , yaratıcılık , teknolojik performans , tasarımda ö ; ncü ; lü ; k olguları ile yaratılan 2 bin 900 metrekarelik alana sahip 63 . Frankfurt Otomobil Fuarı ' nda 32 farklı otomobil ve konsept aracın sergileneceği belirtildi .

Ç ; evreye saygı amacıyla ' ' HYbrid4 ' ' teknolojisinin ö ; n planda olacağı Frankfurt Otomobil Fuarı ' nda , ' Peugeot ' nun da ' 5008 ' ' ve ' ' RCZ ' ' modellerinin dü ; nya prö ; miyerlerini yapacağı vurgulandı .

Bu fuarın , Peugeot iç ; in yakıt tü ; ketiminin ve karbondioksit emisyonlarının azaltılması hedefini ortaya koymak aç ; ısından bir fırsat oluşturduğu ifade edilen aç ; ıklamada , firmanın bugü ; ne kadar 2 , 1 milyondan fazla ' ' HDi FAP ' ' motorlu araç ; satışı gerç ; ekleştirdiği bildirildi .

Tamamen elektrikli şehir iç ; i modellerin 2010 yılı sonu itibariyle geri dö ; nü ; şü ; nü ; n ve ikinci nesil ' ' STOP& ; START ' ' sisteminde 2011 ' den itibaren yaygın ü ; retime geç ; işin olacağı belirtilen aç ; ıklamada , Peugeot ' un iki yıldan kısa bir sü ; re iç ; inde tü ; ketim/emisyon değerleri ile yenilenen sü ; rü ; ş deneyiminin bağdaştırılabileceği bir geleceğe hazırlandığı vurgulandı .

Peugeot ' nun yü ; ksek performans ve dinamik sü ; rü ; ş ö ; zelliklerini bir araya getiren HYbrid4 teknolojili araç ; gamını orta vadede geliştirmeyi hedeflediği ifade edilen aç ; ıklamada , şunlar kaydedildi :

' ' Peugeot ' nun Frankfurt Otomobil Fuarı ' ndaki standında dü ; nya prö ; miyerinde ilk kez tanıtılacak olan iki konsept araç ; , markanın bu hedefini ortaya koyuyor . Peugeot , 2011 ilkbaharında pazara sunulması planlanan seri ü ; retim modelin habercisi olan konsept modelleriyle , yü ; ksek performanslı ve ç ; evre dostu otomobil kavramının yeni bir sentezini gö ; zler ö ; nü ; ne seriyor . Pazar beklentileri sü ; rekli olarak gelişiyor , değişim gö ; steriyor . Bunun sonucunda bugü ; n kompakt otomobiller segmenti Avrupa pazarının ü ; ç ; te birini yani kalbini oluşturuyor . ' '

' ' 5008 ' ' VE ' ' RCZ ' '

İnce , uzun ve aerodinamik tasarımlı , Peugeot ' un ilk kompakt tek hacimli modeli 5008 ' in , ferah iç ; mekan , referans oluşturan genişlikte oturma alanı , kabin konforu ve modü ; ler yapısı ile sü ; rü ; ş deneyimini yü ; ksek dü ; zeylere taşıdığı bildirildi .

Fuarda , ayrıca , Wi-Fi erişim noktası ile donatılmış bir 5008 ' in de tanıtılacağı ifade edilen aç ; ıklamada , aracın iç ; ine yerleştirilen , mü ; şteri SIM kartının takıldığı bir bağlantı kutusunun araç ; dururken ya da seyir halindeyken yolcuların internete erişimine olanak verdiği belirtildi .

Firmanın 3008 ve 5008 modellerinin , Peugeot ' nun M1 segmentinde zengin bir ü ; rü ; n yelpazesine sahip olduğu ve ö ; nceden yü ; zde 75 olan segment kapsama payının yü ; zde 90 ' a ç ; ıkarılmasını sağlayacağı vurgulandı .

Peugeot ' un 2010 ilkbaharında pazara sunmayı planladığı RCZ Coupe 2 2 modelinin ç ; ift bombeli tavanı olduğu kaydedildi .