Hava sıcaklıkları düşüyor

Hava, başta Akdeniz ve Ege sahilleri olmak üzere Türkiye’nin önemli bir bölümünde az bulutlu ve açık geçerken, sıcaklık Türkiye genelinde yavaş yavaş azalmaya başladı.

Hava sıcaklıkları düşüyor
 

Meteoroloji İşleri Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nden edinilen bilgiye gö ; re , ö ; ğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu ' nun kuzeydoğusu ( Erzurum , Kars , Ağrı , Iğdır ) , Bolu , Karabü ; k , Eskişehir , Rize , Van ile Adana ve Mersin ' in iç ; kesimleri , gece saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli ç ; evrelerinin kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak yağışlı geç ; eceği tahmin ediliyor .

Hava sıcaklığı , iç ; kesimlerde 1 ila 3 derece azalarak , gü ; ney bö ; lgelerde mevsim normalleri ü ; zerinde , diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek .

Rü ; zgar , genellikle kuzey ve kuzeydoğu , Akdeniz kıyıları ile zamanla gü ; neydoğu bö ; lgelerimizde batı ve gü ; neybatı yö ; nlerden hafif , ara sıra orta kuvvette esecek .

BÖ ; LGELERE GÖ ; RE HAVA

Marmara : Az bulutlu ve aç ; ık , doğusu ile zamanla bö ; lge geneli parç ; alı ve ç ; ok bulutlu , gece saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli ç ; evreleri aralıklı sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak yağışlı .

Ege : Az bulutlu ve aç ; ık , zamanla iç ; kesimleri parç ; alı bulutlu .

Akdeniz : Az bulutlu ve aç ; ık , zamanla doğusu parç ; alı bulutlu , ö ; ğle saatlerinden sonra Adana ve Mersin ' in iç ; kesimleri kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak yağışlı .

İç ; anadolu : Az bulutlu ve aç ; ık , kuzeybatısı parç ; alı bulutlu , ö ; ğle saatlerinden sonra Eskişehir ve Ankara ' nın Kızılcahamam , Kazan ve Beypazarı ilç ; eleri kısa sü ; reli sağanak yağışlı .

Batı Karadeniz : Az bulutlu ve aç ; ık , zamanla iç ; kesimleri parç ; alı bulutlu , ö ; ğle saatlerinden sonra Bolu ve Karabü ; k ç ; evreleri kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak yağışlı geç ; ecek .

Orta ve Doğu Karadeniz : Az bulutlu ve aç ; ık , zamanla bö ; lge geneli parç ; alı bulutlu , ö ; ğle saatlerinden sonra Rize ve Hopa ç ; evreleri kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak yağışlı olacak .

Doğu Anadolu : Az bulutlu ve aç ; ık , zamanla kuzey ve doğusu parç ; alı bulutlu , ö ; ğle saatlerinden sonra kuzeydoğusu ( Erzurum , Kars , Ağrı , Iğdır ) ile Van ç ; evreleri kısa sü ; reli ve yerel olmak ü ; zere sağanak ve gö ; kgü ; rü ; ltü ; lü ; sağanak yağışlı geç ; ecek .