Günde 11,11 TL'ye otomobil

Anadolu Grubu distribitörlüğünde Türkiye'ye gelen 2008 yılından itibaren satışa sunulan Geely marka otomobiller Ağustos ayı boyunca günde 11,11 TL ile satışa sunuluyor.

 

Anadolu Grubu ' ndan yapılan yazılı aç ; ıklamada , Geely modellerinin Ağustos ayı boyunca gü ; nde 11 , 11 TL ' den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı duyuruldu . Ara ö ; demenin olmadığı kampanyada takas desteği ve aracın % 80 kredilendirilmesi durumunda 72 aya kadar vade gibi ç ; ok cazip imkanlar sunuluyor .

Ü ; lkemizde satışa sunulan Geely Echo modelinde zengin donanım ve gü ; venlik ö ; zellikleri birarada sunuluyor . Araç ; ta , EBD destekli ABS fren sistemi , sü ; rü ; cü ; ve yolcu hava yastığı , elektrikli ö ; n ve arka camlar , yü ; kseklik ayarlı hidrolik direksiyon , klima , alaşımlı jantlar , uzaktan kumandalı merkezi kilit , Radyo CD ç ; alar standart olarak sunulan ö ; zelliklerden bazıları .

Geely Echo , ü ; lkemizde 1 . 3 lt . benzinli motor seç ; eneği ile satışa sunuluyor . Dinamik performans ile birlikte yakıt tasarrufu da sunan 1342 cm3lü ; k hacimli bu modern motor , 6000 dev/dak ' da 86 hp maksimum gü ; ç ; ü ; retiyor . 5200 dev/dak ' da 110 Nm ' lik maksimum tork elde ediliyor .

Geely markasının ü ; lkemizde satışa sunduğu bir diğer modeli olan C segment Familia , Geely markasının ulusal ve uluslararası pazarlarda yayılmasında en etkin modellerinden biri olarak ö ; ne ç ; ıkıyor .

Gü ; ç ; lü ; motoru , kontrollü ; sü ; rü ; ş niteliğine ek olarak ; ö ; zel ses azaltım teknolojisinin getirdiği konforlu bir sü ; rü ; ş sunan sağlam gö ; vde yapısı , 4 kapılı birleşik ç ; arpmaya dayanıklı tampon kirişi , darbe emici direksiyon mili , immobilizer , EBD destekli ABS ve ç ; ift hava yastığı ile , gü ; venliği ö ; n planda tutan Geely Familia ' da ayrıca , krom kapı kolları , park sensö ; rü ; , gö ; vde rengi tampon ve yan aynalar , ö ; n ve arka sis farları da standart olarak sunuluyor .