BMW'nin sırrı ne?

BMW'nin 17 Eylül'de Almanya'daki Uluslararası Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkartacağı sır gibi sakladığı çevreci spor modeli ilk kez görüntülendi.

BMW'nin sırrı ne?
 


BMW ' nİn 17 Eylü ; l ' de Almanya ' daki Uluslararası Otomobil Fuarı ' nda gö ; rü ; cü ; ye ç ; ıkartacağı ve şimdiye kadar sır gibi sakladığı ç ; evreci spor modeli Vision EfficientDynamics ilk kez gö ; rü ; ntü ; lendi .

BMW ' nin şimdiye kadar ip ucu bile vermediği , gazetelerin casuslar tutarak gö ; rü ; ntü ; letmeye ç ; alıştığı yeni modelini ilk kez Almanya ' nın en ç ; ok tiraj alan Bild gazetesi gö ; rü ; ntü ; ledi .

Fuarda ç ; evreci spor otomobil olarak tanıtılacak olan Vision , dizel-elektrik hibrit bir gü ; ç ; merkezine sahip ve iki elektrik motoru bulunuyor . İki kapılı olan otomobil 250 km sü ; rate ulaşıyor . Ve 100 kilometreye 4 . 8 saniyede ulaşabiliyor . 4 . 60 metre uzunluğunda , 1 . 24 metre yü ; ksekliğindeki araç ; tamamen elektrik gü ; cü ; yle ç ; alışıyor .

Tamamıyla ç ; evreci konsepte uygun olarak hazırlanan otomobilin iç ; dizaynında kullanılan maddeler de geri dö ; nü ; şü ; m ö ; zeliğine sahip .