Şehit er Mesut Bulut'un amcası konuştu

Şehit er Mesut Bulut'un amcası: Teğmenin daha fazla ceza alması için her türlü yola başvuracağız

Şehit er Mesut Bulut'un amcası konuştu
 

Elazığ ' da , bir teğmenin cezalandırma gerekç ; esiyle verdiği pimi ç ; ekilmiş el bombasının patlaması sonucu 3 arkadaşıyla birlikte şehit olan piyade er Mesut Bulut ' un amcası Bedir Bulut , ' Taziye ziyaretleri bittikten sonra tü ; m yasal yolları ve haklarımızı kullanarak o teğmenin daha fazla ceza alması iç ; in her şeyi yapacağız . Bunun iç ; in Cumhuriyet Savcılığı ' na mü ; racaat ederek suç ; duyusunda bulunacağız ' dedi .

Şehit er İbrahim Ö ; ztü ; rk ' ü ; n annesi Nermin Ö ; ztü ; rk ' ü ; n ' Oğlumun elleri sapasağlamdı , patlama izi yoktu . Ç ; ocuklarımız başka bir şekilde ö ; ldü ; rü ; ldü ; . Bomba bir insanın elinde patlarsa o el-kol sağlam kalır mı? ' şeklindeki aç ; ıklamaları , olayda şehit dü ; şen diğer erlerin cenazelerini akıllara getirdi . Gaziantepli şehit piyade er Mesut Bulut ' un amcası Bedir Bulut , yeğenlerinin bedeninin başından aşağısının sağlam olduğunu sö ; yledi . Mesut Bulut ' un cenazesini incelediklerini , yü ; zü ; nü ; n birkaç ; yerinde kü ; ç ; ü ; k yaralar bulunduğunu ve bedenin sağlam olduğunu anlatan amca Bulut , darbenin bü ; yü ; ğü ; nü ; ise kafasının arkasından almış olduğunu gö ; rdü ; klerini sö ; yledi .

Yeğinin şehit dü ; şmesine neden olan olayla ilgili haberler ilk yayınlandığında ikinci kez yıkıldıklarını ve başlangıç ; ta bu iddialara inanmak istemediklerini belirten Bulut , ' Haberi ilk duyduğumuzda bizi devletle karşı karşıya getirmeye ç ; alıştıklarını dü ; şü ; ndü ; k . Buna ihtimal vermedik . Ancak yaşanan gelişmeler olayın bu şekilde gerç ; ekleştiğini ortaya koyuyor ' diye konuştu .

Bulut , yeğeni Şehit Er Mesut Bulut ' un ö ; lü ; m nedenine ilişken kendilerine resmi makamlarca herhangi bir bilgi ve belgenin ulaştırılmadığını sö ; zlerine ekledi .