Sünnet olan 2 bin çocuk bir yıllıkta toplandı

Bakırköy Belediyesi, 6 yıldan bu yana sünnet ettirdiği 2 bini aşkın çocuğun isimleri ve fotoğraflarından oluşan bir yıllık oluşturdu.

Sünnet olan 2 bin çocuk bir yıllıkta toplandı
 

Sü ; nnet olan ç ; ocuklar iç ; in kalıcı bir hatıra olacak yıllığın dağıtımına , ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde başlanacak .

Erkek ç ; ocuklarının hayatlarında unutamayacakları ö ; zel anların başında sü ; nnet geldiğini hatırlatan Bakırkö ; y Belediye Başkanı Ateş Ü ; nal Erzen , bu doğrultuda gü ; zel bir işe imza attıklarını dile getirdi . ' Bakırkö ; y Belediyesi olarak kendimizi Bakırkö ; ylü ; yurttaşlarımızın ailelerinin bir parç ; ası hissettiğimizden ç ; ocuklarımızın anılarına talip olduk ' diyen Ateş Ü ; nal Erzen , 2004 yılından itibaren 6 yıl boyunca 2 bini aşkın ç ; ocuğu ö ; zel hastanelerde sağlıklı ve hijyenik ortamlarda sü ; nnet ettirdiklerini sö ; yledi . Erzen , ' Anıları ö ; mü ; rlerinin sonlarına kadar silinmemesi iç ; in sü ; nnet yıllığı da hazırladık . Sü ; nnet yıllığı 11 Eylü ; l ' de ç ; eşitli eğlencelerin yapılacağı , hediyelerin verileceği tö ; renle dağıtacağız ' dedi .