Kazım’a terbiye lazım

FC Sion maçına hazırlanan Fenerbahçe’nin sağ kanat futbolcusu Colin Kazım, antrenman sırasında basın mensuplarına doğru yaklaşarak ağır şekilde küfür etti.

Kazım’a terbiye lazım
 

Dü ; n gerç ; ekleşen olay 23 yaşına basan Kazım ' ın doğum gü ; nü ; kutlanmasının ardından yaşandı . Fenerbahç ; e ' nin FC Sion ile yapacağı maç ; ın antrenmanın başında gerç ; ekleştirilen dü ; z koşu esnasında gazetecilerin olduğu bö ; lü ; me gelerek , basın mensuplarına ağır bir şekilde kü ; fü ; r eden Kazım ' ın neden kü ; fü ; r ettiği anlaşılmazken , genç ; futbolcunun bu davranışı basın mensupları arasında şok etkisi oluşturdu .
Fenerbahç ; e Samandıra Can Bartu Tesisleri ' nde ilk 15 dakikası basına aç ; ık gerç ; ekleştirilen idman , doğum gü ; nü ; kutlamanın ardından başladı . Teknik direktö ; r Christoph Daum , futbolculara FC Sion maç ; ı ve antrenman ile ilgili bilgiler verirken İdman , yardımcı teknik direktö ; r Ayhan Tumani yö ; netiminde ısınma ve koordinasyon ç ; alışması ile başlatıldı . Antrenman daha sonra yarı sahada yapılan teknik ağırlıklı bir ç ; alışma ile devam etti . Sarı-lacivertli takım , dar alanda yaptığı taktik ağırlıklı ç ; ift kale maç ; ın ardından bir sü ; re daha sahada kalarak ö ; zel bir ç ; alışma gerç ; ekleştirdi .
Kaptan Alex ve Mehmet Topuz , bireysel oyuncu antrenö ; rü ; Dolu Arslan yö ; netiminde ayrı bir ç ; alışma yaparken , Deniz Barış ve Deivid de Souza ise antrenmana katılmadı .
Fenerbahç ; e , idman sonrasında tesislerde kampa girdi .