Gençlik Parkı Ankaralılara merhaba diyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 30 Ağustos Pazar günü muhteşem bir şölenle hizmete açılacak olan Gençlik Parkı'nda açılış öncesi son hazırlıkları gözden geçirdi.

Gençlik Parkı Ankaralılara merhaba diyor
 

Parkı baştan sona gezen ve yetkililerle birlikte incelemelerde bulunan Ankara Bü ; yü ; kşehir Belediye Başkanı Gö ; kç ; ek , daha sonra Lunapark ' a geç ; erek , vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf ç ; ektirdi . Lunapark ' ta eğlenen yü ; zlerce Başkentlinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Melih Gö ; kç ; ek , ç ; arpışan otolara ve dö ; nme dolaba binerek , ç ; ocukların coşkusuna ortak oldu .

İncelemeler sırasında aç ; ıklamada bulunan Başkan Melih Gö ; kç ; ek , ' İnsan burada kendisini bir masal dü ; nyasında hissediyor . Burada inanılmaz bir keyif alıyorum . Ç ; alışmaların başlamasından itibaren en az 50 defa buraya geldim ve incelemelerde bulundum . Olayı birebir yaşadım . İnanılmaz bir gü ; zellik ortaya ç ; ıktı . Bizim eski ç ; ocukluğumuzdaki Genç ; lik Parkı , resmen yeniden doğdu . Ö ; yle bir keyif alıyorum ki , tarifi mü ; mkü ; n değil . Buranın Ankara ' nın en eski parkı ve Cumhuriyet ' in simgesi olması bana ç ; ok gü ; zel duygular yaşatıyor ' dedi .

Parkta anne ve babasıyla geç ; irdiği zamanlara da değinen ve anılarından bahseden Başkan Gö ; kç ; ek , ' İnsanlar eskiden burada gü ; nü ; n yorgunluğunu atmak iç ; in havuz başında ç ; aylarını yudumlarlardı . Bu nostalji devam edecek ' diye konuştu .

­ ;

ANKARA ' NIN 7 . REKREASYON ALANI

Kişi başına yeşil alan miktarı bakımından Ankara ' nın Tü ; rkiye ' de bir numara olduğunu ve Genç ; lik Parkı ' nın da 30 Ağustos ' ta hizmete girmesiyle birlikte Başkent ' teki rekreasyon alanı sayısının 7 ' ye ç ; ıkacağını ifade eden Başkan Melih Gö ; kç ; ek , şunları sö ; yledi : ' Burası daha ö ; nce de vardı ama berbat bir vaziyetteydi . Bundan sonraki hedef 3 tane daha dev rekreasyon alanını Başkent ' e kazandırmak . Ramazan Bayramı iç ; erisinde Siyasal Bilgiler Fakü ; ltesi ' nin ü ; stü ; nde kalan 50 . Yıl Parkı ' nı da hizmete aç ; acağız . Ayrıca Ç ; ubuk 1 Barajı ve Esenboğa Yolu ' nda Kuzey Ankara ' nın altındaki 700 bin metrekarelik rekreasyon alanıyla birlikte Başkent ' teki dev rekreasyon alanı sayımız 10 ' a ç ; ıkmış olacak . '

Ankara Bü ; yü ; kşehir Belediyesi tarafından yeniden dü ; zenlenerek modern bir gö ; rü ; nü ; me kavuşturulan Genç ; lik Parkı , 30 Ağustos Pazar gü ; nü ; sanatç ; ı Ferhat Gö ; ç ; er ' in de konser vereceği muhteşem bir tö ; renle hizmete aç ; ılacak .