Tecavüzcü kardeşlere 21 yıl hapis

Tekirdağ'da kaçırdıkları 8 yaşındaki bir ilköğretim öğrencisine defalarca tecavüz ettikleri iddiası ile yakalanarak tutuklanan kardeşlere toplamda 21 yıl hapis istemi ile dava açıldı.

Tecavüzcü kardeşlere 21 yıl hapis
 

Tekirdağ ' ın Aydoğdu Mahallesi ' nde oturan ilkö ; ğretim ö ; ğrencisi 8 yaşındaki H . Ç ; , 21 Aralık 2008 tarihinde evlerinin ö ; nü ; nden kayboldu . Kü ; ç ; ü ; k kız bir gü ; n sonra evlerine yakın bir yerde baygın olarak bulunurken , tekirdağ Devlet Hastanesi ' nde tedavi altına alınan 8 yaşındaki kü ; ç ; ü ; k kızın tecavü ; ze uğradığı saptandı . Kızın ifadeleri ile zanlıların robot resimlerini ç ; ıkartan polis ekipleri tecavü ; z olayını ç ; ö ; zmek iç ; in ö ; zel bir ekip kurup , eldeki bilgiler ile soruşturmaya başlayan polis , kü ; ç ; ü ; k kız ü ; zerindeki sperm , kan ve saç ; ö ; rneklerini de inceleme iç ; in Ankara Kriminal Polis Laboratuarı ' na gö ; nderdi . Kü ; ç ; ü ; k kız verdiği ilk ifadesinde iki kişi tarafından zorla bir arabaya bindirildiğini ve şehir dışında defalarca tecavü ; ze uğradığını gö ; zyaşları iç ; erisinde anlattı . Tekirdağ Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nde bü ; yü ; k bir gizlilik iç ; erisinde yü ; rü ; ten ç ; alışmalar neticesinde H . Ç ; ( 21 ) ve H . Ç ; ( 23 ) isimli iki kardeşi araç ; ları ile birlikte şehir merkezinde gezdikleri sırada gö ; zaltına alındı . İki kardeşten alınan sperm ve kan ö ; rnekleri kü ; ç ; ü ; k kızın ü ; zerindeki ö ; rnekler ile uyuşunca gö ; zaltına alınan H . Ç ; isimli iki kardeş yapılan sorgusunda kü ; ç ; ü ; k kıza tecavü ; z ettiklerini itiraf etti . İki kardeş &ldquo ; Alkollü ; ydü ; k ve şeytana uyduk , pişmanız&rdquo ; dedi .
Tutuklanan H . Ç ; isimli kardeşler iç ; in Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı iddianamesini hazırlayarak Tekirdağ 1 ' nci Ağır Ceza Mahkemesi ' ne dava aç ; tı . Savcılık hazırladığı iddianame de 2 kardeş iç ; in , kü ; ç ; ü ; k yaşta ç ; ocuğa tecavü ; z ettikleri gerekç ; esiyle 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası , kü ; ç ; ü ; k kızı kaç ; ırarak alıkoydukları iç ; inde 2 yıldan 6 yıla hapis cezası istedi . Toplamda ayrı ayrı 10 yıldan 21 yıla kadar hapis cezası istenen H . Ç ; kardeşler emniyet ve savcılık ifadelerinde suç ; larını itiraf etti .
İki kardeşin defalarca tecavü ; z ettikleri ö ; ne sü ; rü ; len 8 yaşındaki ilkö ; ğretim ö ; ğrencisi H . Ç ; ise olayın ardından psikolojik gö ; zetim altına alındı . Babası hırsızlık iddiasıyla cezaevinde bulunan H . Ç ; ' nin annesinin de evi terk ederek kaç ; tığı ö ; ne sü ; rü ; ldü ; . Uzun sü ; redir akrabalarının yanında kalan H . Ç ; ' nin halen psikolojik destek aldığı belirtildi .