Ataşehir cinayetinden tüyler ürperten detaylar

Poliste ifade vermeyi reddeden çıkarıldığı savcılıkta ise cinayeti anlatan Nuray Çetinkaya, amacının bankacı arkadaşı Nalan Sezer'i eterle bayıltıp, kredi kartı ile borçlarını kapatmak olduğunu söyledi.

Ataşehir cinayetinden tüyler ürperten detaylar
 

Ataşehir ' de 3 ay ö ; nce tanıştığı bankacı arkadaşını ö ; ldü ; rdü ; ğü ; iddiası ile tutuklanan Nuray Ç ; etinkaya savcılık ifadesinde , amacının cinayet işlemek değil , kurbanından yardım istemek olduğunu belirtti . İnternetten intihar etmek iç ; in sipariş ettiği eter ile konuşma sırasında tartıştığı arkadaşını bayıltmak istediğini sö ; yleyen Nuray Ç ; etinkaya , &ldquo ; Şeker hastasıydı , eterden aşırı etkilenerek ö ; ldü ; &rdquo ; dedi .

&ldquo ; ASIL NİYETİM CİNAYET DEĞİL İNTİHARDI&rdquo ;
Evine misafirliğe gelen arkadaşını tasarlayarak ö ; ldü ; rmek suç ; undan tutuklanarak cezaevine gö ; nderilen Nuray Ç ; etinkaya ' nın savcılık ifadesinde asıl niyetinin cinayet değil intihar etmek olduğu ortaya ç ; ıktı . Emniyette ifade vermeyi reddeden ve ö ; nceki gü ; n ç ; ıkarıldığı Kadıkö ; y Adliyesi Nö ; betç ; i Cumhuriyet Savcılığı ' nda ifade veren Nuray Ç ; etinkaya , ' Nalan Sezer ' in Bodrum ' da tatil yaptığı sırada kendisini arayarak ' Haftasonu uğrayabilirim ' dediğini ve Cumartesi gü ; nü ; de yemek iç ; in geldiğini ' sö ; yledi . Nuray Ç ; etinkaya ifadesinin devamında ' 3 ay ö ; nce Denizbank ' ta ç ; alışırken arkadaşla tanıştım . Tatildeyken beni aradığı iç ; in cumartesi akşam yemeğine davet ettim . Yemek yedik sonrasında salonda sohbet etmeye başladık ' dedi .

' SÖ ; ZÜ ; NÜ ; TUTMAYINCA GÖ ; ZÜ ; M KARARDI '
&ldquo ; Sohbet sırasında Sultanahmet Kö ; ftecisin ' den olan alacağım konusunda daha ö ; nceden yardım sö ; zü ; vardı ve Nalan ' a bunu hatırlattım&rdquo ; diyen Nuray Ç ; etinkaya , ' Konuyu hatırlatınca bana hayır cevabını verdi . Ç ; ok sinirlendim ve tartışmaya başladık . Benim maddi sıkıntılarım başlamıştı , kızımı da 2 ay ö ; nce okuldan almak zorunda kalmıştım . Yaşadığım bu sıkıntılar nedeniyle intiharı dü ; şü ; nü ; yordum . Bunun iç ; in bir siteden eter almıştım ve evde bulunduruyordum&rdquo ; dedi . Arkadaşından gelen hayır cevabıyla karşılaşınca eteri koklatıp bayıltmayı ve kredi kartı ile borç ; larımı kapatmayı dü ; şü ; ndü ; ğü ; nü ; anlatan zanlı , &ldquo ; Amacım Nalan ' ın yavaş yavaş ayıldıktan sonra evi terk etmesini beklemekti . Planımı uyguladım ve iç ; erden aldığım eter ile Nalan ' ı bayılttım . Ancak bir sü ; re sonra Nalan ' ın yü ; zü ; gö ; zü ; şişti ve kızarmaya başladı . Ne yapacağımı şaşırdım . Balkona gidip hava aldım . Odalarda şaşkın bir şekilde dolaştım . Sonra kontrol iç ; in yanına gittim . Ağzından kö ; pü ; kler ç ; ıkmıştı . Pike ile sü ; rü ; kleyip kü ; ç ; ü ; k odaya aldım . Bu arada taşıma gü ; ç ; lü ; ğü ; ç ; ektiğim iç ; in ellerini ve ayaklarını da bağladım ' dedi .

' POŞETİ KORKTUĞUM İÇ ; İN KAFASINA GEÇ ; İRDİM '
Nuray Ç ; etinkaya ' nın ifadesini alan nö ; betç ; i savcının ' Maktü ; lü ; n kafasına niye poşet geç ; irdin? sorusuna ise ' Ben kafasına poşeti ağzından gelen kö ; pü ; klerden ve yü ; zü ; ne bakmaktan korktuğum iç ; in geç ; irdim . Amacım nefessiz kalmasını sağlamak değildi ' dedi . Nuray Ç ; etinkaya ile birlikte tutuklanan eşi Ali Ç ; etinkaya ' nın ise ü ; zerinde bulunan kan ö ; rneği ile ilgili Adli Tıp Kurumu ' ndan netice gelene kadar cinayete iştirak suç ; u ile tutuklandığı belirtildi .