Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı açıklama ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, 'Sayın Bahçeli, safını belirlemek aklına yeni mi geldi. 12 yıldır kimin safındaydınız?' dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye eleştiri
 

Yazılı aç ; ıklama yapan Yılmaz , ' Bu kez Milletimi aldatamayacaksınız . Safını yeni belirleyen bir adam 12 yıldır yanlışlıkla mı Ö ; calan ' ın safında durdu? Yoksa bir gö ; revin ifası mıdır bu gaflet? İhanet ehli bedeniniz ortaya ç ; ıkana kadar iki elim yakanızdadır . Bu benim milletime yapacağım en şerefli hizmet olacak . Nasıl bir densizliktir bu . Ö ; calan ' ın safı DTP ' nin safı yeni mi belli oldu da , siz safınızı yeni keşfettiniz? Delegeyi aldatmaktan vazgeç ; in . Bü ; tü ; n 12 yıllık siyasetin neticesinde bu bö ; lü ; cü ; lere hizmet ederek size verilen gö ; revinizi yerine getirdiniz . Dahası yok sizin iç ; in . Buraya kadar ' dedi .

Bahç ; eli , bö ; lü ; nmede gelinen noktanın en bü ; yü ; k suç ; lusu

Yılmaz , ' Ü ; zerinize sahte bir Tü ; rk elbisesi giyerek ihanet ehli bedeninizi gizlemeye devam ediyorsunuz . Bu Kongre Genel Başkan seç ; imi değil , ya Bahç ; eli ve Ö ; calan ile yola devam ya Ahmet Reyiz ile Ö ; calan ' a idam . Sizin bilinç ; altınız ve milliyetinizle ilgili benim Milletime karşı Mü ; slü ; man Tü ; rklere karşı aç ; ık bir kin ve hesabınız var . Bu Kongrede Millet ya Mü ; slü ; man Tü ; rk iktidarının yanında saf tutacak , ya da Ö ; calan ile DTP ve Bahç ; eli ile Bü ; yü ; k Kü ; rdistan ' ın kuruluş iznini verecek . Mü ; slü ; man Tü ; rk Milliyetç ; ilerinin bu kez aldanma ve Bahç ; elinin sinsi politikalarına ve Kongreye yö ; nelik bağırışlarına aldanmamalı . 12 yıl Bahç ; elinin tü ; m icraatı Tü ; rkiye ' nin Doğusunun bö ; lü ; nmesine katkı sağlayan neticelerle doludur . Herkes aklını başına alacak ya da bu ihanete ortak olacak . ' ifadesinde bulundu .