'Türkiye Değişim Partisi' yolda

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, parti kurma çalışmalarında sona geldi.

'Türkiye Değişim Partisi' yolda
 

CHP ' den yerel seç ; imler ö ; ncesinde Şişli ' den aday gö ; sterilmeme ihtimali nedeniyle eski partisi DSP ' ye geri dö ; nmü ; ştü ; . Son seç ; imlerde DSP ' den ü ; ç ; ü ; ncü ; dö ; nem Şişli Belediye Başkanı seç ; ilen Sarıgü ; l , işadamları ve tanınmış siyasetç ; ilerle bir araya gelerek oluşturduğu partiyi , 6 Ocak 2010 ' da Ankara ' da dü ; zenleyeceği bir mitingle tanıtacak . Sarıgü ; l ' ü ; n partisinin adının da &ldquo ; Tü ; rkiye Değişim Partisi&rdquo ; olması kesinleşti .
Sarıgü ; l ' ü ; n ç ; alışmalarında slogan olarak &ldquo ; Yeni bir şeyler sö ; ylemek lazım&rdquo ; sö ; zlerini kullanacağı , tanıtım iç ; inse profesyonel bir ekiple ç ; alıştığı ö ; ğrenildi .

Yeni oluşumda , Erdal İnö ; nü ; ' nü ; n yeğeni Hayri İnö ; nü ; , mimar ve işletmeci Hakan Dalokay , sosyal sorumluluk projesi DRUM ' un kurucusu Zeynep Dereli gibi isimlerin yer aldığı konuşuluyor . Sarıgü ; l ' ü ; n kurucusu olduğu partinin başkanlığını ise sü ; rpriz bir ismin yü ; rü ; tebileceği iddia ediliyor .
Programı ve tü ; zü ; ğü ; hazır olan partinin yetkilileri CHP , SHP ve Ö ; DP ' li gruplarla da bir araya gelerek nabız yokluyor . Partinin hedefi , gelecek genel seç ; imlerde oy pusulasında yer alabilmek .