Şizofreni hastası çoçuk otobüs kaçırdı

Kahramanmaraş'ta 15 yaşında bir çocuk, şehirlerarası otobüs terminalinden otobüs kaçırdı. Şizofreni hastası olduğu öğrenilen çocuk, Andırın ilçesine 20 kilometre kala yakalandı.

Şizofreni hastası çoçuk otobüs kaçırdı
 

Kahramanmaraş Şehirlerarası Otobü ; s Terminali ' nde yaşanan ilginç ; olayda , yakınlarına misafirliğe gelen bir ailenin şizofreni hastası olan 15 yaşındaki Ö ; . Y , terminalde peronda duran bir otobü ; sü ; kaç ; ırdı .

Emniyet ekiplerinin takibinden kaç ; an otobü ; s , Kayseri yoluna doğru hareket ederken Hasancıklı Kö ; prü ; sü ; ' nde 2 araca ç ; arptı . Yoluna devam eden Ö ; . Y , daha sonra Andırın istikametine saptı . Ö ; . Y , Andırın ' a 20 kilometre kala rampada vites değiştirmek isterken otobü ; s durdu . Bü ; yü ; k bir dikkatle otobü ; sü ; takip eden emniyet ekipleri , otobü ; sten ç ; ıkan kişinin 15 yaşında bir ç ; ocuk olduğunu gö ; rdü ; . Daha sonra yapılan araştırmada , otobü ; sü ; terminalden alarak Andırın istikametine doğru giden ç ; ocuğun şizofreni hastası olduğu ö ; ğrenildi . Ö ; . Y olayın ardından gö ; zaltına alındı .

( CİHAN )