Hava sıcaklıkları normalin üzerinde

Hava Sıcaklığı, batı bölgelerde 2 ile 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Hava sıcaklıkları normalin üzerinde
 

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nden elde edilen bilgilere gö ; re , Karadeniz , İç ; Anadolu ' nun doğusu ( Ç ; ankırı , Yozgat , ve Sivas ) , Doğu ve Gü ; neydoğu Anadolu ile Hatay ç ; evrelerinin aralıklı yağışlı geç ; eceği tahmin ediliyor .

Rü ; zgar , genellikle kuzey ve kuzeybatı , Karadeniz ve Marmara ' da batı ve gü ; neybatı yö ; nlerden hafif , ara sıra orta kuvvette esecek .

BÖ ; LGELERDE HAVA

Marmara : Parç ; alı ç ; ok bulutlu , kuzeydoğusu ( İstanbul , Kocaeli ve Sakarya ) ile ö ; ğle saatlerinden itibaren bö ; lge geneli yağmur ve sağanak yağışlı geç ; ecek .

Ege : Parç ; alı zamanla iç ; kesimleri ç ; ok bulutlu , akşam saatlerinden itibaren Afyon ve Kü ; tahya ç ; evreleri karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı geç ; ecek . Sabah saatlerinde bö ; lgenin iç ; kesimlerinde ( Afyon , Kü ; tahya ve Uşak ) buzlanma ve don olayı gö ; rü ; lecek .

Akdeniz : Parç ; alı zamanla iç ; kesimleri ç ; ok bulutlu geç ; ecek . Sabah saatlerinde Gö ; ller Yö ; resinde ( Isparta ve Burdur ) buzlanma ve don olayı gö ; rü ; lecek .

İç ; Anadolu : Parç ; alı ve ç ; ok bulutlu , ö ; ğle saatlerinden itibaren kuzeyi , akşam saatlerinden sonra bö ; lge geneli yağmur ve karla karışık yağmurlu , kuzeydoğusu , Sivas ve Yozgat ) ile bö ; lgenin yü ; ksek kesimleri kar yağışlı geç ; ecek . Sabah saatlerinde bö ; lge genelinde buzlanma ve don olayı gö ; rü ; lecek .

Batı Karadeniz : Ç ; ok bulutlu ve yağışlı geç ; ecek . Yağışlar ; Kıyılarda yağmur , bö ; lgenin iç ; kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak . Yağışların ; Zonguldak , Bartın ve İnebolu ç ; evrelerinde kuvvetli olması bekleniyor . Sabah saatlerinde bö ; lgenin iç ; kesimlerinde ( Bolu ve Kastamonu ) buzlanma ve don olayı gö ; rü ; lecek .

Orta ve Doğu Karadeniz : Parç ; alı zamanla ç ; ok bulutlu , ö ; ğle saatlerinden itibaren Orta Karadeniz , akşam saatlerinden sonra bö ; lge geneli yağışlı geç ; ecek . Yağışlar ; kıyılarda yağmur , iç ; kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak . Doğu Karadeniz ' in iç ; kesimlerinin ( Gü ; mü ; şhane , Bayburt ve Artvin ) yü ; ksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel ç ; ığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir .

Doğu Anadolu : Doğusu ile zamanla bö ; lge geneli parç ; alı ve ç ; ok bulutlu , sabah Van ç ; evreleri , akşam saatlerinden bö ; lgenin sonra kuzeyi ( Erzincan , Tunceli , Erzurum , Kars ve Ardahan ) karla karışık yağmur ve kar yağışlı geç ; ecek . Sabah saatlerinde bö ; lge genelinde buzlanma ve don olayı gö ; rü ; lecek . Bö ; lgenin kuzey ve doğu kesimlerinin ( Erzurum , Van , Ağrı , Bitlis ve Hakkari başta olmak ü ; zere ) yü ; ksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel ç ; ığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir .

Gü ; neydoğu Anadolu : Parç ; alı bulutlu geç ; ecek .