Hangi belediyenin eşyaları haciz edildi?

Kırşehir Belediyesi'ne, şubat ayında protokolü yapılan ve 186 bin lira tutarındaki inşaat malzemesi alımından dolayı haciz geldi.

Hangi belediyenin eşyaları haciz edildi?
 

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahç ; eci ' nin şehir dışında olduğu bir zamanda , başkanlık makamına polis eşliğinde gelen icra memurları haciz işlemi yaptı . Başkanın makam odası ve belediye binasındaki değerli malların sayımı yapılarak , bir belediye gö ; revlisine yediemin olarak bırakıldı . Sayım yapılırken ise icra memurunun isteği ile basın mensuplarının gö ; rü ; ntü ; almasına izin verilmedi .


İcra memurları ve avukatlar , haczedilen makam koltuğu , makam masası , televizyon ve birç ; ok eşyayı gö ; tü ; rme hazırlığına başladı . Haciz işleminin gerç ; ekleşmesine neden olan borcun , Halim Ç ; akır ' ın başkanlığı dö ; neminde yapıldığı ve uzun sü ; re ö ; denmediği ileri sü ; rü ; lü ; rken , haczedilen başkanlık makamı eşyalarını kurtarmak iç ; in Belediye Başkanı Yaşar Bahç ; eci ve başkan yardımcılarının gerekli mercilere mü ; racaat edecekleri bildirildi .