Diri diri mezara gömdüler!

İşkence yapıldıktan sonra, diri diri gömüldüğü mezardan tekmeler atarak kurtulmayı başaran liseli gencin, yaşadığı vahşetin nedeni kız meselesi çıktı. Bilekleri kırılan liselinin tedavisi sürerken,olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı, 2 kişi de aranıyor.

Diri diri mezara gömdüler!
 

KAYSERİ ' de , kaç ; ırılıp işkence edildikten sonra diri diri atıldığı mezardan ç ; ıkmayı başaran Osman Arslan ' ın ( 18 ) tedavisi sü ; rü ; rken , olayın faili oldukları iddiasıyla 2 kişi gö ; zaltına alındı . Ö ; lmesi iç ; in boş bir mezara koyup ü ; zeri kapatılan lise son sınıf ö ; ğrencisi Osman Arslan ' ın iki bileğinin de kırık olduğu ö ; ğrenildi .

Jandarma olayla ilgili olarak nakliyecilik yapan İsmail V . ( 22 ) ile aynı yaştaki Cü ; neyt S . ' yi gö ; zaltına aldı . Olaya karışan 2 kişi daha aranırken , İsmail V . , doktor kontrolü ; iç ; in getirildiği hastane ö ; nü ; nde Arslan ' ın yakınlarının tepkisiyle karşılaştı . İsmail V . , doktor kontrolü ; ardından adliyeye gö ; nderilirken , Cü ; neyt S . ise tutuksuz yargılanmak ü ; zere serbest bırakıldı . İsmail V . , ilk ifadesinde Osman Arslan ile kız yü ; zü ; nden tartıştıklarını ö ; ne sü ; rerken , Arslan ailesi ise ç ; ocuklarının bu kişiler tarafından kö ; tü ; işlerin iç ; ine ç ; ekilmek istendiğini ve bunu reddettiği iç ; in kaç ; ırılıp işkence yapıldıktan sonra mezara atıldığını sö ; yledi .