Bakan Çelik: Hedef şampiyon devlet olmak

Devlet Bakanı Faruk Çelik, millet olarak artık iç problemleri aşıp, birlik ve beraberlik içinde el ele şampiyon devlet olmak için çalışılması gerektiğini söyledi.

Bakan Çelik: Hedef şampiyon devlet olmak
 

Seç ; im bö ; lgesi Bursa ' da incelemelerini sü ; rdü ; ren Faruk Ç ; elik , Bü ; yü ; kşehir Belediye Başkanı Recep Altepe , Vali Şahabettin Harput ile Gü ; rsu ilç ; esini ziyaret etti .

Bakan Ç ; elik , AK Parti Hü ; kü ; meti ' nin ve yerel yö ; netimlerinin her şeyden ö ; nce vaat eden değil , sö ; zü ; nü ; yerine getiren bir ekip olduğunu vurguladı .

Bunu , dü ; n de bugü ; n de yapılan hizmetlerle herkesin gö ; rdü ; ğü ; nü ; belirten Bakan Ç ; elik , ' Milletin birlik ve beraberliği huzur ortamını getirir . Tü ; rk milleti artık iç ; problemleriyle uğraşmaması gerekir . Hep birlikte olup , el ele verip şampiyon devlet olmak iç ; in ç ; alışılması gerekir . Bugü ; n gü ; ç ; lü ; yü ; z . Ama daha da gü ; ç ; lenmek iç ; in meselelerimizi ç ; ö ; zmemiz gerekiyor . Şunu herkes bilsin ki biz ne şehit annelerinin de babalarının kalbini incitecek bir işin iç ; inde bulunamayız . Sizlerin de desteği ile bu tü ; r problemlerimizi aşıp dü ; şmanlarımıza karşı birlik ve beraberlik iç ; inde hızlı bir şekilde bü ; yü ; meye devam edeceğiz ' şeklinde konuştu .