Alanya'daki tüp gaz işletmeleri şehir dışına taşınıyor

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), çoğu turistik tesisler içinde yer alan tüp gaz dolum ve satış yerlerini tek çatı altında toplamak için çalışma başlattı.

Alanya'daki tüp gaz işletmeleri şehir dışına taşınıyor
 

Konuyla ilgili aç ; ıklama yapan ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan , hazırladıkları projenin Tü ; rkiye ' ye ö ; rnek olacağını sö ; yledi .

İnsan sağlığı , can gü ; venliği ve sektö ; r firmalarının dayanışması iç ; in dev bir adım attıklarına inandığını kaydeden Aydoğan , tü ; p gaz dolum ve satış yerlerinin ö ; zellikle turizm merkezlerinde kent iç ; inde olmasının sağlıksız olduğunu bildirdi . Hazırladıkları projeyi hayata geç ; irmek iç ; in ç ; alıştıklarını vurgulayan Aydoğan , tü ; p gaz gibi diğer sektö ; rleri de bir ç ; atı altında toplamak iç ; in uygun yer arayışında olduklarını aktardı .

Aydoğan , 5 dö ; nü ; m arazi ü ; zerine her biri 250 metrekarelik 16 tü ; p deposu yapacaklarını , bö ; ylece ilç ; edeki 11 firmayı tek ç ; atı altında toplayacaklarını sö ; yledi . Kerim Aydoğan , depoların 15 Eylü ; l ' e tamamlanacağını sö ; zlerine ekledi .