AK Parti'den Bahçeli'ye gönderme

“MHP terör sorununun çözülmesinde rahatsız mıdır? Akan kanın durmasından rahatsız mıdır?'

AK Parti'den Bahçeli'ye gönderme
 

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ , TBMM ' de dü ; zenlediği basın toplantısında MHP ' ye ve Bahç ; eli ' ye ç ; ok sert yanıt verdi . Bozdağ , APO yakalanıp Tü ; rkiye ' ye getirildikten sonra dö ; nemin Başbakanı Bü ; lent Ecevit ile Başbakan Yardımcıları Devlet Bahç ; eli ve Mesut Yılmaz ' ın imzasının altında yer aldığı belgeyi de basın mensuplarına gö ; sterdi .

Terö ; r sorununun ç ; ö ; zü ; m adresi TBMM olduğunu sö ; yleyen Bozdağ , ' Bugü ; ne kadar ü ; lkemizin yaşadığı bü ; tü ; n sorunları ç ; ö ; zen bu meclistir . Bundan sonra da bö ; yle olacaktır ' dedi . TBMM dışında ç ; ö ; zü ; m adresi gö ; sterilmesinin ve farklı değerlendirmelerde bulunmanın ç ; ö ; zü ; m sü ; recini sabote etmek ve ç ; ö ; zü ; nü ; istememekten başka anlam taşımadığını belirterek bu sorun Tü ; rkiye ' nin sorunu olduğunu , ç ; ö ; zü ; m sü ; recinde yaptıkları gö ; rü ; şmelerin bir muhatap arayışı değil , ç ; ö ; zü ; mü ; birlikte inşa etme amacını gü ; ddü ; ğü ; nü ; ifade etti .
Bozdağ ; ' Terö ; r sorununun ç ; ö ; zü ; mü ; nü ; milletimizle beraber sağlayabiliriz . Bu sorunun ç ; ö ; zü ; mü ; ne dair fikri olan kim varsa katkı vermeye ç ; ağırıyorum . Bu proje milli bir projedir . Sayın Bakan daha işin başında bunun bir devlet politikası olduğunu sö ; ylemiştir . En son yapılan MGK toplantısında da destek kararı ç ; ıktı . Ama bü ; tü ; n bunlara rağmen sayın Devlet Bahç ; eli bunun bir Amerikan projesi olduğunu sö ; yledi . Bunu kabul etmek mü ; mkü ; n değildir .
Sayın Bahç ; eli Tü ; rkiye Cumhuriyeti ' ni her zaman kü ; ç ; ü ; k gö ; rme kompleksinden vazgeç ; melidir . Bir adım atıldığında bunun arkasında kim var diye dü ; şü ; nmek devletimizi ve milletimiz aşağılamaktır ' dedi .

Bekir Bozdağ konuşmasını şu şekilde sü ; rdü ; rdü ; : ' Bu sü ; rece bü ; tü ; n sivil toplum destek verdi . Siyasi parti liderleri destekledi , uyarılarda bulundu . Basın da ç ; oğunlukla destek veriyor .
Tü ; rkiye ' deki tü ; m kurum ve kuruluşlar , analar ve babalar ç ; ö ; zü ; m diyor . Ama birileri bundan rahatsız oluyor . MHP ve Bahç ; eli ö ; n kabulle , daha sü ; rercin başında ç ; ö ; zü ; m diyenleri hain ilan etti .
Bö ; yle birşey olabilir mi? Siz ü ; lkede huzur olsun , kan dursun , artık şehit cenazeleri gelmesin diyorsunuz size hain diyor .
MHP terö ; r sorununun ç ; ö ; zü ; lmesinde rahatsız mıdır? Akan kanın durmasından rahatsız mıdır? Şehit cenazelerinin bir daha ortaya ç ; ıkmayacak olmasından rahatsız mıdır? Şehit cenazelerini siyasi hamasetinin ortamı mı zannediyor?
Yok terö ; rü ; n bitmesinden yanaysa ç ; ö ; zü ; m ö ; nerisi nedir? Kanı nasıl durdurmayı planlıyor? Hü ; kü ; mete sö ; ylemeyecekse de halka bunu aç ; ıklamalı . Gelin kamuoyuyla paylaşın . Biz CHP ' nin raporlarını , beyanlarını takip ediyoruz .
Ama MHP ' nin gö ; rü ; şlerini ö ; ğrenme şansımız olmamıştır .

Asıl ihanet gö ; zyaşının dinmesini istememektir . Asıl ihanet istismar edilecek , hamaset nutukları atılacak şehit cenazelerinin gelmemesine engel olmaktır .

Milliyetç ; iliği farklı yorumladığında dü ; nya ç ; ok farklı noktalara gitti . Hitler de milliyetç ; iliği farklı yorumladı Almanya ve dü ; nya ç ; ok acılar ç ; ekti . Yugoslavya ö ; rneğinde de aynı . Tü ; rkiye geç ; mişte bundan ç ; ok ç ; ekti . O yü ; zden biz bü ; tü ; n aşırılıklara karşıyız .

Esas Amerikan projesi Ö ; calan ' ın boynundan ipi ç ; ıkarma projesidir . MHP de o dö ; nem bu projenin bayraktarlığını yaptılar . Seç ; imden ö ; nce meydanlarda ' bizi meclise gö ; nderin APO ' yu asalım . Bizden başka kimse onu asamaz . Asamazsak kendimizi asarız ' dediler ve halk da bunlara inandı oy verdi meclise gittiler . APO ' nun idam kararı kesinleşti . Tü ; m işlemler tamamlandı dosya Başbakanlık ' a gitti . Başbakanlık ' ta bu dosyanın bekletilmesini Sayın Bahç ; eli sağlamıştır . İşte imzası da burada .

İktidardaydınız siz Sayın Bahç ; eli . Erciyes ovasında kurt Ankara ' da kuzu olmakla olmuyor bu işler . Orada burada bağırıp ç ; ağırmak kolay , Ankara ' da da TBMM ' de de bağırmak lazım . '