Siyaset akademisi mezunu 480 kişi sertifika aldı

AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın 1 Mayıs-21 Haziran 2009 tarihleri arasında düzenlediği 'Siyaset Akademisi' kurslarını bitiren 480 kişi düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Siyaset akademisi mezunu 480 kişi sertifika aldı
 

AK Parti Genel Merkezi toplantı salonunda dü ; zenlenen tö ; rene AK Parti Genel Başkan yardımcıları Reha Denemeç ; , Haluk İpek , Hü ; seyin Tanrıverdi , Ankara milletvekilleri Aşkın Asan , Zeynep Dağı , Ankara İl Başkanı Murat Alparslan , Keç ; iö ; ren Belediye Başkanı Mustafa Ak , Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysu , Kadın Kolları İl Başkanı Tü ; lay Selamoğlu ve Genç ; lik Kolu İl Başkanı Hakan Han Ö ; zcan , ilç ; e başkanları , Ankara İl Yö ; netim Kurulu ü ; yeleri ile sertifika alacak kursiyerler katıldı .
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç ; , yaptığı konuşmada , Siyaset Akademisi ' nin altı yıllık geç ; mişi olduğunu , bunun son iki yılında daha da kurumsallaştığını belirtti . Denemeç ; , ' Geç ; en sü ; reç ; te ü ; lke genelinde yerel yö ; netimlerle ilgili 15 bin kişi Siyaset Akademisi ' nden eğitim aldı ' dedi .
Siyaset Akademisi Genel Koordinatö ; rü ; Ercan Demirci de Siyaset Akademisi ' ndeki amaç ; larının , siyasetin kalitesinin dü ; ştü ; ğü ; bu gü ; nlerde , AK Parti olarak siyaset ve eğitim faaliyetlerine kalite getirmek olduğunu belirtti . ' Dü ; ne kadar ü ; lkemizde yeni siyasetç ; i yetişmiyor sö ; zü ; geç ; erliydi ' diyen Demirci , bugü ; n binlerce kişinin bu ç ; atı altında siyaset akademisinden yararlandığını kaydetti .

Siyaset Akademisi İl Koordinatö ; rü ; Kemal Kurnaz ise , ' Katılım erkeklerde yü ; zde 65 bayanlarda yü ; zde 35 . Bu oran ilk başladığımız gü ; nden bu yana gelişerek buralara geldi . Bugü ; ne kadar Siyaset Akademisi ' nde beş bine yakın kişi kurumsal politika konusunda eğitim aldı . Bunun geri dö ; nü ; şü ; mlerini her geç ; en gü ; n alıyoruz ' diyerek , kadınların akademiye gö ; sterdikleri ilgiyi dile getirdi .


AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da Siyaset Akademisi ' nin topluma vizyon kattığına işaret ederek , ' İşte siyaset de bö ; yle . Akademimizde bugü ; ne kadar yetişmiş , emek vermiş kişiler bugü ; n daha iyi hizmet verecek yerlerdeler . Siyaset Akademimiz katılanlara bilgisi , becerisi ve vizyonu ö ; lç ; ü ; sü ; nde bir pencere aç ; ıyor . Bunu iyi değerlendiren bireyler daha ilerideki gö ; revlerde yer alıyorlar . Ö ; lç ; ü ; lü ; , tartılı , erdemli siyasetin kapısı akademiden geç ; mektedir . Burada bulunan milletvekillerimiz Nurettin Akman ve Zeynep Dağı , Keç ; iö ; ren Belediye Bşakanı Mustafa Ak , Kadın Kolları Ankara İl Başkanımız Tü ; lay Selamoğlu gibi başarılı isimler buralardan geç ; miştir . Siyaset Akademisi , politik hayatımıza renk ve gü ; ç ; katmaya devam edecektir ' diye konuştu .