Vahşetin altında yatan sebepler

Islahevlerinde de ağalar var ve her şey onlardan soruluyor. Gardiyanlar, bu durum işlerine geldiği için yürüyen düzene ses çıkarmıyor.

Vahşetin altında yatan sebepler
 

Geç ; tiğimiz gü ; nlerde Adana ' nın Pozantı ilç ; esindeki M Tipi Ç ; ocuk ve Genç ; Islahevi ' nde 16 yaşındaki Yasin Akyü ; z ' ü ; n , ö ; ldü ; rü ; lmesiyle ilgili ortaya ç ; ıkan ayrıntılar kanları donduruyor .

Ortaya atılan iddialara gö ; re koğuşta dü ; zeni sağlayan kü ; ç ; ü ; k ağanın verdiği emri yerine getirmeyen Yasin Akyü ; z ' e ö ; lü ; m cezası kesildi .

DİZİLERİ Ö ; RNEK ALIYORLAR
Ayrıca ıslahevindeki koğuş ağaları kendilerine Kurtlar Vadisi gibi dizilerin karakterlerinden isimler seç ; erek , dizi senaryosunda işleyen sistemi ıslahevinde uyguluyor . Ortaya atılan iddialar arasında Gardiyanların iç ; erdeki dü ; zeni bu kü ; ç ; ü ; k ağlara sağlattığı ve bu durum işlerine geldiği iç ; in iç ; erdeki dü ; zene ses ç ; ıkarmadıkları da yer alıyor .
13 ç ; ocuğun tutuklanmasıyla sonuç ; lanan olay , koğuş ağasının Yasin Akyü ; z ' e koğuşta yerde duran , boş ton balığı kutusunu almasını ve ç ; ö ; pe atmasını istemesiyle başladı . Akyü ; z ' ü ; n bu isteği geri ç ; evirmesine sinirlenen minik ağa , emir verdi ve ç ; ıkan tartışma vahşetle sonuç ; landı .