‘90 Dakika’nın arka yüzü

Ekonomik sebeplerle bitti denilen ’90 Dakika’ programının arkasındaki sır perdesi aralanıyor.

‘90 Dakika’nın arka yüzü
 

NTV ' nin uzun bir sü ; redir ekran klasiği haline gelen ' 90 Dakika ' programı sona erdi . NTV yö ; netimi 500 programı geç ; en spor programını yayından kaldırdı . Kenan Onuk ' un hayata geç ; irdiği 90 Dakika ' da son olarak Hıncal Uluç ; , Mehmet Y . Yılmaz , Fuat Akdağ ve Haşmet Babaoğlu yorumcu olarak yer alıyordu .

EKONOMİK SEBEPLER BİTİRDİ DENMİŞTİ

Bitişi ç ; ok tartışılan ' 90 Dakika ' nın ü ; zerine ç ; ok şey konuşuldu . Hıncal Uluç ; ise yazdığı kö ; şe yazısında NTV ' ye ateş pü ; skü ; rerek şunları sö ; yledi ; &ldquo ; 12 yıldır ' gık ' demeden 500 program yapan Hıncal , işine son verildiğini Vatan gazetesinde okumamalıydı&hellip ; &rdquo ; Haşmet Babaoğlu da kö ; şesinden NTV yö ; neticilerine hitaben &ldquo ; Bir programı başlatma ve bitirme kararı kanal yö ; neticilerinin bileceği iştir . Netice olarak programın bitme nedeni ekonomik durum olarak gö ; sterildi&rdquo ; dedi .

PROGRAMA OLAN İLGİ AZALDI

Yeni Şafak gazetesinden Taha Kıvanç ; mahlasıyla yazan Fehmi Koru ise olaya şu şekilde yaklaştı ; ' Programın bitmesinin asıl nedeni programa olan ilginin azalmasıydı . Bu ilginin azalışının nedeni ise Mehmet Y . Yılmaz ' dı . 12 yıl kesintisiz sü ; ren ' 90 Dakika ' programının NTV tarafından ' izlenmediği ' gerekç ; esiyle â ; niden bitirilmesini bir tü ; rlü ; anlayamadı Hıncal Uluç ; , oysa sonu getiren gelişme , son katılan program konuğu Hü ; rriyet yazarıyla başlayan ilgi azalışıydı . '