Korktuğu için teslim olmuyormuş

Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı olduğu iddiasıyla aranan Cem Garipoğlu'nun bulunabilmesi için ailesine yönelik operasyonların ardı arkası kesilmiyor. İki dayısı, amcası ve yengesiyle birlikte bilgisine başvurulan anneannesi Saadet Erol, torunu Cem'in basında yer alan haberler nedeniyle korktuğunu ve bu nedenle teslim olmadığını iddia etti.

Korktuğu için teslim olmuyormuş
 

Dü ; n ve ö ; nceki gü ; n baba tarafından akrabası olan Garipoğlu ailesine operasyon dü ; zenleyen polis , bugü ; n de sabah saat 09 . 00 ' da dü ; zenlenen eş zamanlı operasyonda Cem Garipoğlu ' nun iki dayısı , amcası , yengesi ve anneannesinin bilgisine başvurdu . El konulan iki bilgisayarın da incelemeye alındığı ö ; ğrenildi . İfadelerine başvurulan 6 kişi emniyetten ayrıldı .
Basın mensuplarının sorularını cevaplayan anneanne Saadet Erol , kendilerine Cem Garipoğlu ' nun nerede olduğunu sorduklarını sö ; yledi . Polislerin sabah saat 09 . 00 gibi evlerine geldiğini ve kendilerini alarak emniyet mü ; dü ; rlü ; ğü ; ne gö ; tü ; rdü ; klerini belirten Saadet Erol , ' İfademde Cem ' i gö ; rmediğimi sö ; yledim . Sö ; yleyecek zaten bir şeyim yok . ' diye konuştu . Suç ; lamalar olduğunun hatırlatılması ü ; zerine Erol , ' Mü ; mkü ; n değil , bö ; yle bir şey olabilir mi hiç ; ? ' dedi . Cinayet hakkında dü ; şü ; nceleri sorulan Erol , ' Parmak kadar ç ; ocuk , mü ; mkü ; n değil yapamaz . Onun yaptığına inanmıyorum . Biz onu kucağımıza oturtur severdik . Agresif bir ç ; ocuk da değildi . Sevecen bir ç ; ocuktu . Bana geldiğinde sırtımı okşar , ' anneanneciğim seni ç ; ok seviyorum ' derdi . Fazla gezmeyi seven bir ç ; ocuk da değildi . ' şeklinde konuştu .
Karabulut cinayetinin memleket meselesi haline getirildiğini ifade eden Erol , ortada bir cinayet olduğuna ilişkin hatırlatma ü ; zerine ' Bir tek o mu ö ; ldü ; rü ; ldü ; ? Biz Ö ; calan ' ı geç ; tik . Bö ; yle bir cinayeti hiç ; normal karşılamıyorum . Bizim acımız ö ; ldü ; rü ; len kız evinin acısından daha fazla . Kızım ifadesinde , ' keşke benim oğlumu ö ; ldü ; rselerdi . Eğer bö ; yle bir cinayeti işlemişse ' demişti ' diye konuştu . Neden ortaya ç ; ıkmadığının sorulması ü ; zerine , ' Onu korkuttunuz . Bu haber her gü ; n gazetelerde , televizyonlarda . Bu kadar ü ; zerine gitmeseydiniz ortaya ç ; ıkardı . En azından babasını kurtarmak iç ; in ortaya ç ; ıkardı ' dedi . Anneanne Saadet Erol , daha sonra oğullarıyla birlikte emniyet mü ; dü ; rlü ; ğü ; nden ayrıldı .