Kellere Biomed önerisi

Tuba Grup Dış Ticaret Genel Müdürü Tuba Özdoğan, Biomed Saç çıkartıcı ve Dökülmeyi tedavi edici Ampul ve Şampuanla kelliğin tarihe karışacağını söyledi.

Kellere Biomed önerisi
 

Avrupa pazarında bü ; yü ; k ilgi gö ; ren Biomed Saç ; Ç ; ıkartıcı ve Dö ; kü ; lmeyi tedavi edici Biyoteknolojik Ampul ve Şampuan setinin Tü ; rkiye ' de Tuba Grup aracılığıyla pazarlanmaya başladığını anlatan Ö ; zdoğan , Sağlık Bakanlığı ' nın izni dahilinde satılan ü ; rü ; nü ; n saç ; sorunu yaşayanlar iç ; in bü ; yü ; k umut olacağını kaydetti .
Biomed paketenin Tü ; rkiye ' de Sağlık Bakanlığı ' nın izni ile gü ; ç ; lü ; saç ; ç ; ıkartıcı ve kelleşmeyi ö ; nleyici formü ; lü ; sayesinde Tü ; rkiye ' de saç ; sız gezmek istemeyenlerin yepyeni tercihi olduğunu belirten Tuba Ö ; zdoğan , &ldquo ; Dü ; nya Tıp literatü ; rü ; nde en etkili ve hızlı saç ; ç ; ıkarıcı formü ; lü ; ile tanınan BIOMED bü ; tü ; n Avrupa Birliği ü ; lkelerinde Dermatoloji Tıp Otoriteleri ' nin ve eczacıların , kelleşme problemi ile mü ; cadele edenler iç ; in ö ; nerdiği saç ; ç ; ıkarıcı ve dö ; kü ; lmeye karşı tam etkili bir reç ; etedir&rdquo ; diye konuştu .
Tuba Ö ; zdoğan , tü ; keticilerin www . naturecza . com ' da bulabileceği BIOMED in biyoteknolojik ü ; stü ; nlü ; ğü ; ile saç ; ç ; ıkarmadaki gü ; ç ; lü ; fonksiyonunu ise şö ; yle aç ; ıkladı . , &ldquo ; Saç ; derisinin altını tedavi ederek saç ; lı deriyi ısıtır ve saç ; lı derinin ü ; zerinde bulunan meridyen denilen bö ; lgeyi harekete geç ; irerek deri ü ; zerinde boş havayı yok eder ve kanı hareketlendirir . BIOMED saç ; ın vazgeç ; ilmez doğal yaşam enerjisi olan bu alana kanı yeniden kazandırarak saç ; lı deriyi beslemektedir . İşte BIOMED bu biyoteknolojik ü ; stü ; nlü ; ğü ; sayesinde kafa derisi ü ; zerinde saç ; lı deriyi besleyerek besin dengesini sağlayarak gü ; ç ; lü ; bir saç ; ç ; ıkarıcı ö ; zelliğini klinik olarak kanıtlamaktadır . BIOMED Ampul ve Şampuan ' ın ikinci ve en ö ; nemli tedavi gü ; cü ; formü ; lasyonundaki ileri biyoteknoloji ile gü ; ç ; lü ; kan dolaşımı sirkü ; lasyonu ile ana saç ; hü ; crelerini harekete geç ; irerek ve yeni hü ; cre ü ; retimini stimü ; le ederek saç ; ın ç ; ıkış sağladığı folekü ; lleri yeniden işlevsel hale getirir ve bö ; ylelikle sağlıklı , gü ; r saç ; ların yeniden ç ; ıkışını sağlamaktadır . &rdquo ;
BIOMED Ampul ve Şampuan ' ın iç ; eriğindeki aktif bileşenler ile saç ; lı derinin ü ; stü ; ndeki ö ; lü ; hü ; creleri temizleyerek , saç ; ç ; ıkarmada gö ; revli olan yeni hü ; creleri aktif hale getirdiğini belirten Ö ; zdoğan , &ldquo ; BIOMED Ampul ve Şampuan ' ın benzerleri ile kıyaslandığında alışılmadık ve karakteristik bu ü ; stü ; n fonksiyon ile kelleşmeye neden olan ö ; lü ; deri soyma biyoteknolojisi sayesinde epitel yağ hü ; crelerini eriterek saç ; ın ç ; ıkış yaptığı folekü ; llerin mekanizmasına adeta yeni bir hayat vererek kelleşme sü ; recini yavaşlatarak yok etmektedir . Aynı zamanda Biomed saç ; ç ; ıkarmakla sorumlu yeni hü ; crelerin oluşumu iç ; in gerekli mikro elementler ve aminoasit takviyesini gerç ; ekleştirerek saç ; sız bö ; lgede saç ; ın ç ; ıkmasını ve saç ; lı derideki ayva tü ; ycü ; klerini kalınlaştırarak saç ; teline dö ; nü ; şü ; mü ; nü ; sağlamaktadır . BIOMED Ampul ve Şampuan ' ın bu ü ; stü ; n biyoteknoljik ö ; zelliği ile formü ; lasyonu saç ; folekü ; llerine doğrudan ulaşır hızlı ve tam bir etki gö ; stermektedir&rdquo ; diye konuştu .