Devlet Bahçeli: Türk milli kimliğine yönelik yıkım arayışları hızla devam etmektedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısından sonra açıklanan bildirinin milletin kaygılarını daha da derinleştirdiğini iddia etti.

Devlet Bahçeli: Türk milli kimliğine yönelik yıkım arayışları hızla devam etmektedir
 

Devlet Bahç ; eli , MGK toplantısından sonra yapılan basın bildirisini değerlendirdi . MGK toplantısından sonra aç ; ıklanan bildirinin milletin kaygılarını daha da derinleştirdiğini savunan Bahç ; eli , ' ' Hü ; kü ; met eliyle başlatılan ve Sayın Cumhurbaşkanı tarafından , yalnız olmadıklarını aç ; ıklama kaygısı ile devlette gö ; rü ; lmemiş uyum olduğu yö ; nü ; nde izaha ç ; alışılan vahim sü ; reç ; iç ; inde Tü ; rk milli kimliğine yö ; nelik yıkım arayışları hızla devam etmektedir . ' dedi .

Konuyla ilgili yazılı aç ; ıklama yapan Bahç ; eli , gelişmelerin Tü ; rkiye ' nin ve Tü ; rk milletinin bekasına ağır darbe vuracağını ileri sü ; rdü ; . Bahç ; eli , dü ; şü ; ncelerini şö ; yle ifade etti ; ' 20 Ağustos 2009 tarihindeki Milli Gü ; venlik Kurulu toplantısından sonra yapılan basın bildirisi milletimizin kaygılarını daha da derinleştirmiştir . Sö ; z konusu aç ; ıklamada , hü ; kü ; metin başlatmış olduğu milletimizi ayrıştırma projesinde ç ; alışmalara devamın tavsiye edilmiş olduğu ifade edilmiştir . Bu durumun , Milliyetç ; i Hareket Partisi tarafından benimsenmesi , kabulü ; ve devlet gö ; rü ; şü ; olarak yorumlanması asla mü ; mkü ; n değildir . ' '