Çaycuma'da damat dehşeti: 6 ölü

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Çayır Köyü'nde bir kişi, eşi, kayınvalidesi ve kayınpederinin de aralarında bulunduğu 6 kişiyi öldürdü.

Çaycuma'da damat dehşeti: 6 ölü
 

İddiaya gö ; re olay şö ; yle gelişti : Şafak Kö ; ksal ile evli olan Ayşe Kö ; ksal , şiddetli geç ; imsizlik nedeniyle kocasını terk edip babaocağına dö ; ndü ; . Şafak Kö ; ksal ' ın barışma girişimlerine rağmen eşinin boşanmakta ısrarcı olması ü ; zerine iki aile arasındaki gerginlik arttı . Damat Şafak Kö ; ksal , kayınpederi Hü ; seyin Kö ; roğlu , kayınvalidesi Havva Kö ; roğlu , baldızları Zü ; lfiye ve İlknur Kö ; roğlu ' nu Ç ; ayır Kö ; yü ; yakınındaki kendilerine ait kö ; mü ; r ocağından dö ; nerken , pusu kurarak kurşun yağmuruna tuttu . Kö ; ksal , kayınpederi , kayınvalidesi ve 2 baldızını ö ; ldü ; rdü ; kten sonra eşinin kaldığı eve gitti . Ayşe Kö ; ksal elinde tabancayla tehditler savuran kocasına kapıyı aç ; mayınca tabanca ile camdan ateş eden Kö ; ksal , eşi Ayşe Kö ; ksal ile kayınbiraderi Aydın Kö ; roğlu ' nu da ö ; ldü ; rdü ; .
Eşi ve ailesini katleden Şafak Kö ; ksal , daha sonra jandarmaya giderek teslim oldu . Kö ; ksal ç ; iftinin , 5 aylık erkek bebekleri olduğu ö ; ğrenildi .
Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sü ; rü ; yor .