Vali Güler: 'Ailenin sakladığına dair şüpheler var'

İSTANBUL Valisi Muammer Güler, Etiler’de başı kesilerek öldürüldükten sonra çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut olayıyla ilgili olarak, Garipoğlu ailesinin firardaki katil şüphelisi Cem Garipoğlu’nu sakladığına dair şüphelerin bulunduğunu belirtti.

 

Gü ; ler , olayla ilgili ç ; eşitli iddialar ö ; ne sü ; rü ; ldü ; ğü ; nü ; belirterek , şunları sö ; yledi :

&rdquo ; Bunların idari yö ; nden araştırılması İç ; işleri Bakanlığı tarafından yapılıyor . Elbette işin asıl inceleme mercii Cumhuriyet Başsavcılığı ' dır . Adli işlemler ilgili Cumhuriyet Savcısı ' nın nezaretinde yapılıyor . Bizim gö ; revimiz şü ; pheliyi en kısa sü ; rede yakalamaktır . Kırmızı bü ; ltenle arandığı da bilinmektedir . Ailesinin kendisini sakladığına dair olan ihbarlar , iddialar yine savcılık talimatıyla değerlendirilmektedir . Bilgisayar kayıtları tekrar elden geç ; irilecektir . Kendisinin yakalanacağına olan inancımı sü ; rdü ; rü ; yorum . Sonuca yaklaşıldığını sö ; ylemek şu anda mü ; mkü ; n değil ama ailesinin bu konudaki manevi mü ; kellefiyetini bir kere daha hatırlatmak istiyorum . Artık kamuoyuna mal olmuş bir konunun daha da uzatılmasına gerek yok . Eğer bu ç ; ocuğa yardımcı olunuyorsa , belli bir yerde saklanıyorsa bu bü ; yü ; k bir vebaldir . Ailesi iç ; in vebaldir . Bö ; yle bir vebalin altında olmamalarını beklerim '

Gü ; ler , &rdquo ; Bu yö ; nde şü ; pheler mi var? ' sorusu ü ; zerine &rdquo ; Bö ; yle şü ; pheler var tabi . Kamuoyunda da paylaşılan şü ; pheler var . Bu anlamda kendisinin adalete teslim edilmesinde de ailesinin yü ; kü ; mlü ; lü ; ğü ; nü ; sö ; ylü ; yorum . Bu mü ; kellefiyet manevi bir mü ; kellefiyettir . Biz kendisini yakından izliyoruz . Yakalanması iç ; in ç ; alışmaları bü ; tü ; n hassasiyetle sü ; rdü ; rü ; yoruz ' dedi .

GÜ ; ZERGAH AÇ ; IKLANSIN KONUŞALIM

Vali Gü ; ler , ü ; ç ; ü ; ncü ; boğaz kö ; prü ; sü ; nü ; n yerinin aç ; ıklanmadan ö ; nce kendisi tarafından bilinip bilinmediği sorusuna ise , İstanbul Bü ; yü ; kşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından dü ; n resmen aç ; ıklanmış olmasına rağmen ' Ü ; ç ; ü ; ncü ; kö ; prü ; nü ; n gü ; zergahı aç ; ıklansın . Ondan sonra gö ; rü ; şelim ' diye yanıt verdi .