İstanbul'da iki itfaiyeci şehit oldu

İstanbul Sultanbeyli'de çıkan fabrika yangında bir itfaiye eri şehit olurken, Eyüp İtfaiyesi'nden görev dönüşü araç bakımı yapmakta olan bir itfaiye eri ise elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul'da iki itfaiyeci şehit oldu
 

Sultanbeyli ' de , iki katlı halı fabrikasında ç ; ıkan yangına mü ; dahale eden itfaiye erlerinden biri şehit oldu . Dumandan etkilenen 3 itfaiye eri ise hastaneye kaldırıldı .

Edinilen bilgiye gö ; re , Mehmet Akif Mahallesi Fatih Caddesi ü ; zerinde bulunan iki katıl halı fabrikasında yangın ç ; ıktı . Yangına ilk mü ; dahale eden itfaiye erlerinden biri dumandan etkilenerek şehit oldu . 3 itfaiye eri ise dumandan etkilendi .

Eyü ; p İtfaiyesi ' nden gö ; rev dö ; nü ; şü ; araç ; bakımı yapan bir itfaiye eri ise elektrik ç ; arpması sonucu şehit oldu .

Edinilen bilgiye gö ; re ; Eyü ; p İtfaiyesi ' ne bağlı ekip bö ; lgeden ç ; ıkan bir yangına mü ; dahale ettikten sonra merkeze dö ; ndü ; . Merkeze dö ; nen aracın bakımını yapan bir itfaiye eri elektrik ç ; arpması sonucu ağır yaralandı . İtfaiyeciler tarafından Vakıf Gureba Hastanesi ' ne getirilen yaralı itfaiyeci tü ; m mü ; dahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti . İstanbul Bü ; yü ; kşehir Belediyesi ' nden konuyla ilgili yazılı aç ; ıklama yapılacağı belirtildi .