İDO, Kadıköy'den Bursa'ya sefer düzenliyor

İstanbul'un deniz ulaşımına yatırımlarını sürdüren İDO, Kabataş-Kadıköy-Bursa hattında deneme amaçlı deniz otobüsü seferlerini başlatıyor.

İDO, Kadıköy'den Bursa'ya sefer düzenliyor
 

Kabataş - Kadıkö ; y kalkışlı Bursa ' ya dü ; zenlenecek seferler 24 Ağustos- 17 Eylü ; l tarihlerinde deneme amaç ; lı gerç ; ekleştirilecek ve yolcu talebine bağlı olarak tarifeli hale getirilecek .

Marmara ' da deniz ulaşımını , karayolu trafiğine ö ; nemli bir alternatif haline getirmek iç ; in ç ; alışmalar yü ; rü ; ten İDO , Kabataş-Kadıkö ; y-Bursa arasında gerç ; ekleştireceği deneme seferlerini , Salı ve Cuma gü ; nleri hariç ; , haftanın her gü ; nü ; saat 14 . 30 Kabataş kalkışlı olarak dü ; zenleyecek . Cuma gü ; nü ; 12 . 30 ve 18 . 30 Kabataş kalkışlı gerç ; ekleştirilecek seferler , karşı hat olan Bursa ' dan hafta boyunca ağırlıklı olarak 10 . 00 ' da yapılacak .

Anadolu yakasından Bursa ' ya direkt dü ; zenlenen deniz otobü ; sü ; seferleri , Kabataş - Kadıkö ; y - Bursa hattında , Kabataş ' tan kalkış saatinden 20 dakika sonra Kadıkö ; y İskelesi ' ne uğrayarak Bursa ' ya devam edecek . Deneme seferleri Kabataş ' tan 2 saat , Kadıkö ; y ' den 1 saat 40 dakika sü ; recek . Kabataş - Kadıkö ; y - Bursa seferlerinin bilet ü ; cretleri hızlı feribot seferlerinde uygulandığı gibi hiç ; bir değişikliğe gidilmeden tam 20 , indirimli 15 TL olarak belirlendi .