'Kopuk kolla' 60 kilometre gittiler

Karanlık otoyolda bir cisme çarpan 4 arkadaş, yola devam etti. Kırılan camdan içeri bir insan kolunun düştüğünü kilometrelerce sonra anlayan gençler, gözaltına alındı.

 

Adana ' dan bir iş iç ; in İstanbul ' a gelen 25 yaşındaki Ertuğrul Yavuz , Mehmet Avcı , Mustafa Ö ; zcan ve Cumali Tabak , ö ; nceki akşam geri dö ; nmek ü ; zere yola ç ; ıktı .

ARACI İNCELEDİLER VE . . .
Ancak saat 22 . 00 sıralarında TEM Otoyolu Sapanca mevkisinde , Ertuğrul Yavuz ' un kullandığı otomobil , karanlıkta ne olduğunu fark edemedikleri bir cisme ç ; arptı . Ç ; arpmanın etkisiyle kırılan aracın ö ; n camından da iç ; eriye bir parç ; a dü ; ştü ; . Paniğe kapılan ve bü ; yü ; k korku yaşayan 4 arkadaş , hiç ; durmadan yollarına devam etti . Bu şekilde 60 kilometre giden 4 arkadaş , daha sonra sakinleşince otomobili kenara ç ; ekip iç ; ini incelediler ve ö ; n koltuğun altında bir insan kolu gö ; rdü ; ler .

KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ
Dehşete kapılan ve bir insana ç ; arptıklarını anlayan 4 arkadaş , daha sonra 155 Polis İmdat Hattını arayarak durumu bildirdi ve bulundukları yeri tarif etti . Kısa sü ; re sonra otomobilin bulunduğu yere giden polisler , iç ; inde kopuk bir kol gö ; rü ; nce gö ; zlerine inanamadı . Kazanın olduğu yere de giden polisler , aracın ç ; arptığı kişinin cesedini buldu . Yapılan incelemede ü ; zerinde kimliğiyle ilgili hiç ; bir belge bulunamayan ceset , otopsi yapılmak ü ; zere İstanbul Adli Tıp Kurumu ' na gö ; nderildi . Gö ; zaltına alınan 4 arkadaş ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı .