Bu film artık namus meselesi

Münevver Karabulut’un hikayesini bir filmde toplayacak olan yapımcı Melih Göğebakan, bazı kişilerin, filmin yapılmaması karşılığında para teklif ettiklerini belirtti. Göğebakan, Münevver filmini neye mal olursa olsun tamamlayacaklarını belirtti.

Bu film artık namus meselesi
 

Filmle toplumsal mesaj vermek istediklerini belirten Gö ; ğebakan , ç ; ekimlere 02 Eylü ; l ' de start vereceklerini sö ; yledi . Gö ; ğebakan , filmin gelirleriyle Bolu ' da bir okul yaptıracaklarını belirtti .

Mü ; nevver Karabulut cinayetinin zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu , aradan geç ; en 164 gü ; ne rağmen bulunamazken , cinayetle ilgili yapılması planlanan filmin yapımcısı Melih Gö ; ğebakan bir basın toplantısı dü ; zenledi . Adana ' daki ç ; alışmaları sırasında 2 lü ; ks araç ; la 4 kişinin kendisini ziyaret ettiğini belirten Gö ; ğebakan , ' Gelenlerin sponsorlukla ilgili gö ; rü ; şeceklerini zannettim . Şahıslar filmden vazgeç ; memiz halinde bu zamana kadar yaptığımız 82 bin TL ' lik harcamayı karşılayacaklarını sö ; ylediler . Kendilerine kim olduklarını sorduğumda ' Ceyhan ' daki Garipoğlu ailesinin fabrikalarından geldiklerini sö ; ylediler . Ben de ' bir dü ; şü ; nelim ' diyerek gelenleri gö ; nderdim . Biz neye mal olursa olsun , ne kadar tehdit alırsak alalım bu projeden vazgeç ; meyeceğiz . Biz artık bu projeyi bir namus meselesi olarak gö ; rü ; yoruz . Ve bu projeyi tamamlayacağız . ' şeklinde konuştu .